pondělí 28. května 2018

Reishi účinky

Reishi účinky

Lesklokorka lesklá – houba reishi studie ukazují, že prospívá lidem. Celkové účinky reishi se dají popsat jako regulační a přínosné pro . Tradičná čínska medicína sa . Pro koho je lesklokorka vhodná. Houba reishi je vhodná i . Její účinky se využívají již více jak 4. Více o pěstování naší kvalitní reishi se dozvíte v článku z naší výpravy do Číny. Do země, odkud tato královna hub . Postupne si táto huba získala obľubu aj u nás.


Chcete vedieť, aké sú jej účinky a čo všetko . Kromě toho byly v těchto houbách nalezeny i další látky, jež. Ganoderma vykazuje tieto účinky : protizápalové, hypotenzivne, . Maitake, Agaricus, Shiitake. Jako elixír života působí lesklokorka lesklá (japonsky rei shi = reishi , latinsky ganoderma lucidum = polyporus lucidus). Je to houba známá po . Vaše cena ‎: ‎6Kč. Oslabená imunita imunita.


Huba reishi je výnimočná najmä stimulačnými schopnosťami voči imunitnému systému. Znamená to, že dokáže . Má výrazné adaptogénne účinky. Složení a obsah látek.


Reishi účinky

Seznam nejdůležitějších účinných látek. Nemají vedlejší účinky jako protizánětlivé látky hormonální povahy – kortikoidy. Pozrite sa na jej úžasné účinky. Ako vďaka nej môže posilniť zdravie moderný človek?


Príďte si vypočuť už budúci piatok na prednáške Zázračná huba reishi a jej účinky. Reishi antifungální účinky. Mnoho vědců podrobilo reishi četným zkoumáním. Král hub čínského lidového léčitelství. To je reishi , neboli houba nesmrtelnosti.


Reishi účinky

I když takto jí říkají spíše v Japonsku, v Číně jí najdete pod jménem Ling Zhi. Jej pôsobenie je veľmi efektívne a nemá žiadne známe vedľajšie účinky. Zlepšuje krvný obeh a kvalitu buniek. Umožňuje správnu činnosť vnútorných orgánov, posilňuje . REISHI je veľmi známa a zaujímavá . Velikost balení: kapslí.


Silný protinádorový potenciál. Hoci presný protinádorový účinok nie je známy, ponúka sa hneď niekoľko možností .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky