pondělí 21. května 2018

Ochranná lišta hrany dveří

Ochranná lišta hrany dveří

Brání poškození hran dveří při otevírání např. Lišty ochranné na hranu dveří 60cm 2ks - čiré. LAMPA LIŠTA OCHRANNÁ NA HRANU DVEŘÍ - ČIRÁ 60CM 2ks.


Ochranná lišta na hrany dveří. Takto odřené dveře nepůsobí hezky, navíc v. Boční ochranné lišty na hranu dveří. Plastové chrániče hran dveří , připevnění pomocí oboustranné lepící pásky. Jednoduše se nasadí na hranu dveří.


Zamezuje tím poškození laku při nárazech a také následné korozi. Pružný materiál se přizpůsobí jakémukoliv tvaru . Chránič dveří nalepovací 3M - lišta k hraně dveří. Ochrání hrany dveří automobilu před poškozením laku při otevírání dveří (např. vedle zdi atp.). Univerzální lišty na auto v chromovaném nebo gumovém provedení. Cena s DPH:1,- Kč.


Lišty jsou samolepící, slouží k ochraně auta nebo jako designový doplněk. Lišta na hranu dveří ochranná gumová carbon imitace 495cm. Délka 495cm rozměr profil 8xmm. Gumové i nerezové ochranné lišty chrání automobil před oděrkami. V sortimentu naleznete boční lišty , lišty prahů, lišty na hrany kufru a chrániče dveří.


Snadné připojení kdekoli na vozidle, např. Chránící lišta do hrany dveří 6mm průhledná ks. Velmi estetický autodoplněk. Kvalitní nerezová ocel. Octavia III liftback, od r. Chrání hrany dveří Vašeho automobilu před poškrábáním a oděrkami.


Lze vybírat z transparentní, bílé nebo černé barvy. CARS Chranič hrany dveří auta, 20M (CHROM). Samolepicí, univerzální použití. Místo prodeje: Brno-městoZměněno: před týdnem.


Stříbrná dekorativní lišta na hraně pátých dveří vypadá skvěle především u vozů s tmavou. V rámci světové premiéry vozu ŠKODA KODIAQ, která se uskutečnila v berlínském kulturním centru Kraftwerk. Upozorňujeme, že se lišty nemusí lepit od hrany k hraně dveří , jak bylo pravidlem za .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky