čtvrtek 17. května 2018

Dilatační pás s fólií

Pásky Mirelon z pěnového PE, s ochrannou PE folií proti zatékání anhydritu a betonu pod izolaci. Trvale pružná výplň dynamicky namáhaných dilatačních spár. Mirelon dilatační pás s fólií slouží k dilatací mezi konstrukcí podlahy a konstrukcí stěny a zabraňuje protečení betonu při lití podlahy. Vyznačující se schopností . Perforovaný pro snadné oddělování, s fólií proti zatékání betonové mazaniny (anhydritové směsi), fólii .

Pás je opatřen samolepícím páskem. Parametry a specifikace . Hledáte dilatační pás s fólií ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba . Dilatační pružný pás Mirelon určen . PE fólie zabraňuje protečení betonu při lití podlahy a tím snižuje riziko zvukových a tepelných mostů. OBVODOVÝ DILATAČNÍ PÁS - samolepicí s fólií.

Samolepící dilatační pás s folií. Po instalaci zajišťuje trvale pružnou výplň dilatačních spár, při současném snížení přenosu hluku z podlahy do obvodového zdiva. Páska s fólií - trvale pružná výplň namáhaných dilatačních spár. Kč Cena včetně DPH bez Recyklačních poplatků.


DEN BRAVEN dilatační pás s fólií. Tento produkt se už bohužel neprodává, ale máme v nabídce. Popis Recenze (0) Dotazy (0) Ke stažení (0). Pro dilataci topných betonových desek.


Je tedy kladeno s menší roztečí, než je tomu v podlaze uprostřed místnosti. Obvodový dilatační pás s fólií. Je vyroben z napěňovaného polyetylenu a slouží k oddělení plovoucí podlahové konstrukce od svislé stěny. Běžná cena, Více informací v tabulce variant.


Typ, Objednací číslo, Rozměry (mm). To znamená, že vlastní konstrukce podlahy s otopnou plochou není pevně spojena s. EAN: Výrobce: Den Braven. Množství: Tento výrobek se neprodává samostatně.

Musíte vybrat alespoň . DP samolepicí s fólií - tl. Kó Název, Cena bez DPH, Cena s DPH, Skladem, Počet. Pás dilatační s fólií , Den Braven je pružná výplň dilatačních spár se samolepícím proužkem.


Popis: Prodám samolepící obvodový dilatační pás s fólií , tloušťka mm, šířka 1mm a délce cca 20m. Z hlediska spolehlivosti je nutné provést lineární kotvení skrz položený pás Vedatop. U této technologie vodotěsné.


Termoizolační pásy laminované pohliníkovanou polyetyléntereftalátovou fólií zesílenou polyestérovou mřížkou (PETZ).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky