pátek 3. listopadu 2017

Ukotvení synonymum

Znáte synonymum ke slovu ukotvení ? Podrobnosti o synonymu ukotvení - slova podobná, která se vztahují k tomuto synonymu. ABZ slovník českých synonym - on-line hledání. Tip: Diakritika je při vyhledávání ošetřena, proto nezáleží zda je zadaný dotaz česky nebo cesky, výsledek je pro . UkrajinaUkrajinecUkrajinkaukrajinský . Je nutné zdůraznit, že ačkoliv jsou konstrukty PA a PAEE úzce provázány, jsou odlišné a nelze je považovat za synonyma , a proto je nezbytné odlišně nahlížet . Slovník českých synonym a antonymverze 2. Funkce“, „účel“ a „úloha“ jsou v literatuře využívány jako synonyma. Zahradní lavička BETA, k ukotvení do země. Betonové parkové lavičky s dřevěnými prvky - synonymum kvality a odolnosti.


Diskuze na fóru, jejichž název obsahuje výraz ukotvit : Žádné diskuze k výrazu. Ukotvení řádků a sloupců. V případě rozsáhlejších tabulek aplikace Excel se může stát, že při přesunu po listu již neuvidíte své nadpisy řádků . Všechny synonyma pro patka. Pro Toyotu je bezproblémovost synonymem , ale zejména u starších vozů se. Ve výbavě se objevuje často ABS, elektrická okénka a ukotvení.


Mladí lidé jsou zřídkakdy jasně ideologicky ukotveni , spíš se nechávají vést. Václava Jehličky – našla své ukotvení v terénu. Nevím, ale myslím, že nebe je čisté, že je to synonymum tajemství a víry.


Jedno z českých synonym pro intuici je pojem tušení. DELTA označuje BIM jako synonymum inteligentní výstavby. Tato institucionální novinka tedy představuje důležité ukotvení nového přístupu.


This regulation constitutes an. Je to totiž v době voleb jediné místo ukotvené v místě a čase. Lze tu získat první informace od voličů, například proč jdou volit, pokolikáté, kolik . Kotvy, zejména z kovu pro ukotvení stavebních dílů v zemi, špičky kotev, třecí tělesa kotev, hlavice kotev, táhla a přívodní kabely pro kotvy.


Copy Report an error. Při správném použití může text ukotvení výrazně zlepšit hodnocení. Výraz multimodální zde funguje jako synonymum výrazu multisenzorický.


Jako synonymum pojmu p. Projekt podporující ukotvení terminologie v oblasti arts managementu a arts . Systémů ukotvení do zateplení se od různých výrobců na trhu . Synonymum pojmu subjekt údajů registru.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky