pátek 3. listopadu 2017

Niťový lifting cena

Při výběru specialisty nemůžete vybírat jen podle ceny! Miniinvazívny niťový YES lifting. Pomocou nití Bio-Meyisun. Ide o minimálne invazívny, ale účinný liftingový zákrok s použitím lokálnej anestézie bez rizika vzniku jaziev, . Co tento druh zákroku řeší? Zvednutí kontur obličeje, zvednutí koutků rtů, lifting krku, podbradku aj.


Vše se dozvíte na podrobné konzultaci s lékařkou. Maximálny a dlhotrvajúci efekt vypnutia pokožky pomocou nití. Požadovaný efekt bude ještě výraznější.


Aplikovaním mezonití sa dosiahne v. Ligtingové nitě Aptos – unikátní metoda miniinvazivního liftingu pleti, krku a vypnutí kontur v obličeji. Niťový lifting - revolučná mini invazívna metóda za pomoci použitia mezonití. Cena zákroku od: 1EUR. Absolútna svetová novinka: 4D bio niťový lifting.


Tento estetický zákrok je. Pozorujete na svém obličeji známky neodvratného stárnutí? Objednejte se nebo si domluvte. Bez řezů na kůži dokáže vyřešit ochablost kůže na oblličeji, krku i dalších partií těla.


Moderná metóda nechirurgického omladenia tváre a krku, metóda vhodná na redukciu vrások medzi obočím, v okolí pier, . Ide o novú, inovatívnu metódu modelovania tváre alebo tela tzv. Thread lifting tiež známy ako4D bio niťový lifting. Mezonite – niťový lifting. Pro niťový lifting taky se používají mezonitě z polydioxanonu, obaleného kyselinou hyaluronovou. Viditelné změny dosahujeme při použití háčkových nití nebo novinkou dvouj.


Niťový lifting cena

The lifting of facial tissues starting to gravitate downwards with completely absorbable cannula threads is innovative method that brings . Oproti tradičním chirurgickým . Prime lifting alebo lifting mezoniťami je metóda určená na redukciu vrások v okolí pier, na vrásky medzi obočím a okolo očí, na poklesnuté obočie, nosovoústne . Pozvednutí kontur - niťový lifting - 3D nitě (kanylová technika) dle počtu nití . Lifting of saggy tissues. Niťový facelifting je jedno z najúčinnejších miniinvazívnych estetických ošetrení na vypnutie a zdvihnutie ochabnutej kože pomocou . Novinka, ktorá v sebe skrýva plazmu. Ide o ionizovaný plyn, vďaka ktorému drobné výboje zdvihnú .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky