úterý 7. listopadu 2017

Betonex barva

Betonex rychlesnoucí barva na beton je vodou ředitelná barva na betonové podklady pro venkovní i vnitřní použití. Barva Betonex dokonale chrání betonové podklady před působením povětrnostních vlivů, čímž výrazně prodlužuje životnost betonového podkladu. Nejlevnější-Barvy-Laky. Inspirujte se tipy od Skrz.


Naše tipy, doporučení a . Tchán natíral venkovní beton na chatě a použil na to Betonex. Je to něco mezi penetračním nátěrem a barvou. Za Kg epoxidové barvy dáš. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.


Balakryl Beton je vodou ředitelná akrylátová krycí barva na betonové povrchy v interiéru a svislé betonové plochy v exteriéru. Je paropropustná, omyvatelná, má. ETERNAL In Silver je antibakteriální malířská barva obsahující koloidní stříbro, která vytváří hygienické nátěry dlouhodobě odolné napadení bakteriemi. Sprej vytváří rychleschnoucí odolný permanentní nátěr.


Barva je vhodná na malování čar na beton, asfalt, dřevo nebo i kombinované materiály. Skladem 906Kč včetně DPH. Zvolená varianta: Barva Cihlová. Kód výrobku: betonex. Katalogové číslo: betonex63c.


Ze zacatku vypadala barva pekne, hrubost v nekterych mistech betonu to urcite nevyrovna. BETONEX kg šedý ( barva na beton), ks, 300 ks, 300 ks, 376 . Ghana, betonex Ghana, Ghana. HYDROSEAL, nátěr na podlahy Betonex , tmely, stěrky, …. Mícháme a prodáváme autolaky, DK Opravná tužka, barva do spreje, . Prodáváme syntetická, polyuretanová, epoxidová barva a laky, barva na beton.


Betonex barva

Barva ve spreji BELTON SPECTRAL RAL Vysoce kvalitní univerzální nitro barva s vysokou kryvostí a dobrou odolností vůči různým chemikáliím.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky