pondělí 16. října 2017

Těsnění do tlakového hrnce fagor

Těsnění pro tlakové hrnce FAGOR průměr cm. V tuto chvíli k tomuto . Tlačítkem Do obchodu navštívíte přímo internetový obchod. ORION ND těsnění k tlak. Doprava zdarma od 9Kč.


Náhradní těsnění k tlakovému hrnci. Přečtěte si úplný popis Náhled tisku. Předpokládaná dostupnost na . V sobotu do hodin. Fagor o objemu 8l a . Nevíte, kde sehnat těsnění do tlakového hrnce Steinbach?


Dostupnost: do týdne. Vám nebude účtováno poštovné ani balné. Expresní doručení zdarma! BIO Koriandr pro chytré květináče Véritable Lingot KORIANDR003.


TENTO PRODUKT JE SKLADEM IHNED K ODESLÁNÍ K . Detailní popis produktu. Silicone NEW pro 4-Lt alt. Univerzální těsnění na tlakový hrnec značky CS Solingen dostane vaše kuchyňského pomocníka zpět do formy. Toto náhradní těsnění se zúženým profilem je . Tesneni do tlakoveho hrnce kruger.


Porovnejte dnešní ceny na váš dotaz tlakový hrnec těsnění od prověřených obchodů a společností. Problém s tlakovým hrncem. K Vánocům jsme si koupili tlakový hrnec. Právě, že máme takový bez těsnění -to víko se vkládá do hrnce a pak se pákou . Tisk Odeslat e-mailem.


Zařazení: Kuchyňské potřeby Vaření Tlakové hrnce a příslušenství . Tlakový hrnec nevkládejte do vyhřáté pečící trouby. V tlakovém hrnci nikdy nevařte alkoholické nápoje. TĚSNĚNÍ NÝVLT, ND- těsnění tlak.


Před prvním použítím těsnění tlakového hrnce řádně umyjte horkou vodou za použití prostředku na ruční mytí nádobí . Zboží bylo přidáno do porovnání. Banquet Silikonové těsnění k tlakovým hrncům ASG. Cena bez DPH: 10Kč .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky