pondělí 16. října 2017

Hydraulické lisy bazar

Hydraulické lisy bazar

Nabízíme k prodeji zachovalý lis na kulaté balíky New Holl. Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů hydraulický lis. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém . Kategorie s nejvíce nabídkami. Kovoobráběcí stroje . Predám nový, originálne zabalený hydraulický lis s tlakom.


Hydraulické lisy bazar

Predám dielenský lis 50T -pneumaticko hydraulický. V naší sekci bazar se občas objeví hydraulický lis použitý jen minimálně. Hydraulický lis EOd-15-5-AQ. Začnite dražiť už dnes! Repasované stroje se zárukou.


V této sekci naleznete bazar hydraulických tabulových nůžek, které jsou sice opotřebené, ale nemá to nejmenší vliv na jejich. Standardní hydraulické lisy pro univerzální dílenské použití. Všechny jsou vybaveny kontrolním tlakoměrem.


Hydraulické lisy bazar

Bazar zkušebních strojů. V této kategorii najdete bazar strojů pro vybavení pneuservisu a autoservisů. BAZAR , sleva : Pojízdný dílenský hydraulický zvedák (tzv. krokodýl) s nosností t,.


Dilensky hydraulicky lis bazar. Lisovací tlak: 10TZdvih: 175mmPracovní rozsah: . Ve výrobním portfoliu této společnosti naleznete ten správný lis pro Vaše potřeby. Nabídka použitých strojů pocházejících z České a Slovenské republiky, dále pak vybrané stroje ze . Lisy na výrobu hydraulický hadic.


Hydraulické lisy bazar

Náradie: brúsky, kotúče brúsne, vŕtačky, stojanové vŕtačky, . Vares s 5t panenkou,ale výlisnost u Sg 21° NM je pouze. U ručního lisu se šroubem byla výlisnost . Rámový lis A2×3i patří do inovované řady truhlářských rámových lisů. Stroj je určen zejména pro srážení a klížení rámů oken a dveří.


Podobné fráze: hydraulicke lisy do tun, hydraulicke lisy do ton, dilenske. Nebyly nalezeny žádné produkty s názvem hydraulicke dilenske lisy bazar. Lis je dále vhodný pro . Prodáme novou, nepoužitou, hydraulickou multispojku. V sekcii bazár môžete nájsť rôzne zariadenia: stroje z výstav, z našich predajní, vykúpené prístroje alebo aj repasované.


Uvedená cena zahŕňa dovoz . Nájdete tu použité stroje, ktoré sú určené . BAZAR Motorový olej Selénia WR Pure Energy 5W-3 5L.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky