pátek 13. října 2017

Truhlářství sezemice

Vchodové dveře do bytu by měly být krásné i bezpečné zároveň. Měly by splňovat bezpečnostní i izolační funkce a zároveň být sladěny se zbytkem interiéru. Vyrábíme jak interiérové dveře, tak i venkovní dveře.


Zde Vám velmi rádi nabídneme širokou škálu interiérových i venkovních dveří a materiálů. Atypické plastové vchodové dveře si můžete navrhnout na našem konfigurátoru. Vyrobíme vstupní dveře na zakázku.


Dveře jsou vyráběny z vysoce kvalitního třívrstvého lepeného hranolu, který zajišťuje tvarovou stálost a stabilitu dřevěných dveří. Výběr materálu, způsob zpracování, povrchová úprava je na stejné bázi jako Eurookna. U vchodových dveří dbáme na perfektní těsnost dvojitým . Maďarsku, Rakousku, Německu a dalších zemích EU. Ve spolupráci s architektem vyrobíme vchodové dveře na míru , které se stanou ozdobou vašeho domu. Do vchodových dveří montujeme i tzv.


Venkovní dveře na míru. Vybírejte ze široké škály typů dveřního kování a doplňků ty, které se nejlépe hodí k vašemu domu a bytu. Nechte si u nás zhotovit plastové dveře na míru. Díky širokému výběru modelů, barev a provedení budete mít originální dveře přesně na míru.


Proměňte své vstupní vschodové dveře v opravdovou bránu do svého domova. Vyberete si z desítek vzorů a dekorů, díky kterým dveře přizpůsobíte na míru. Upoutávka na plastová okna a dveře. Na míru vašim potřebám vyrobíme interiérové i vchodové hliníkové dveře.


Pojďme probrat, co od nich čekáte, navrhneme vhodné řešení. Exteriérové dveře vyrábíme v . Vstupní, neboli vchodové dveře plní více funkcí. Jednak jsou důležitou bariérou, která chrání dům či byt před nezvanými hosty a proto je potřeba se zaměřit při . Vzhled vchodových dveří je rozmanitý a design se přizpůsobí na míru každému domu dle výběru ze základních modelů, nebo přímo na . Vchodové interiérové dveře děláme v bezpečnostním, protihlukovém a protipožárním provedení dle národních technických norem.


Speciální dveře vás ochrání. Máte atypický vstupní portál a hledáte odborníky, kteří vám vyrobí dřevěné vstupní dveře na míru ? Materiál: třívrstvý nebo sendvičový lepený hranol, případně polotovar izolačního panelu. Dřevěné vchodové dveře - Profil 78. Dřeviny: smrk, modřín, borovice, dub . Stavební tloušťka dveří ‎: ‎78mm Plánujete nové vchodové dveře do domu?


Pro výrobce však není problém vyrobit dveře na míru pro jakýkoliv rozměr. Zakázkové truhlářství Píro DSO s.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky