pátek 20. října 2017

Přívodní kabel do baráku

Takže pro klasický dům stačí kabel pro . CYKY 5xnebo CYKY 5x16? Jaký kabel a jakou hadici k rozvaděči? Kabel Cyky-J 3cx5mm pro pevné uložení ve vnitřních a venkovních prostorách, v zemi, v betonu. Následně je kabel veden zdí do hlavního domovního rozvaděče.


Vedení bývá uloženo ve výkopu . Také je potřeba k rozvaděči dotáhnout přívod pro „nulák“. Pozinkovaný drát, který je spojen se zemnícím páskem pod základy domu , je vyveden nad úroveň . Přívod do elektroměrového rozvaděče je z pojistkového sloupku (HDS – Hlavní Domovní Skříň). Kabel (AYKY 4×16) byl již přiveden od ČEZu. Nabízíme kabely cyky za skvělé ceny.


Od elektroměru v plotu k domu je podzemní vedení dlouhé 1m. V projektu mám uveden silový kabel 4x(měď). Pokládka inženýrských sítí začala vyhloubením výkopu pro vodovodní přípojku. Výkop se provedl do. Minimální průřezy vodičů odboček k elektroměru jsou mm² Cu.


Průřez a materiál odboček musí být shodný s průřezem a materiálem vedení od . U bytových domů bývá přívodní vedení řešeno kabelem umístěným v zemi. Kabel je veden průběžně a je zasmyčkován do pojistkové skříně. Hliníkový kabel jako hlavní přívod k domu , proč ne? Nový přívod do rodinného domu (od elektroměru do rozvaděče domu ). Připojení odpadních vod z domu do čerpací šachty bude možné až po . Přívodní kabel z hlavního rozvaděče po skříň ovládací automatiky čerpadla musí být.


Po odstranění izolace jsem zjistil, že se jedná o žilový kabel. Dobrý den, dnes jsem do baráku protáhl kabel telefinni pripojku od O2. Výměna přívodního kabelu do bytu. SVJ, elektroměr je většinou ve společných prostorách domu.


Protože jestli je to hlavní přívod do baráku tak ti stačí 4x(TN-C) a rozdělit to . SN IEC 3Normalizované barvy izolace nízkofrekvenčních kabelů a vodičů. U rodinných domů (které nemají charakter vícebytových domů ), garáží a. Má vynikající robustnost a spolehlivost, kabel je na dlouhá desetiletí ukryt v zemi a nelze ho zarušit, ani poškodit.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky