pondělí 23. října 2017

Bezpečnostní sklo zábradlí

Bezpečnostní sklo zábradlí

Použití jednotlivých druhů skel ve skupinách zábradlí. Aby zábradlí bylo bezpečné, použité sklo musí být zvoleno v souladu s typem zábradlí a jeho užití. Všude tam, kde je na prvním místě bezpečnost , dokonalý vzhled a vzdušnost prostoru. Používáme skla výhradně evropského původu, s perfektně opracovanými . Používají se dva typy skel - kalené vrstvené a bezpečnostní lepené. Pro většinu našich zábradlí používáme jak kalené, tak vrstvené sklo.


Bezpečnostní sklo zábradlí

Naše skleněné zábradlí. Na jejich výrobu používáme vrstvené (VSG) a zároveň kalené (ESG) sklo , které se skládá ze dvou skel a bezpečnostní fólie. Právě tato fólie zajistí v případě rozbití . Bezpečnostní sklo zábradlí. Použití zábradlí , balkóny , výtahové šachty, světlíky, okna, dveře výklady se . Výplň z bezpečnostního lepeného a kaleného skla , mléčné provedení 8. Jako výplň se používá lepené bezpečnostní sklo složené ze dvou skel o tloušťce mm, mezi kterými je vlepená bezpečnostní fólie. Výplně zábradlí : bezpečnostní sklo connex se sklem satinato tl.


Skleněné zábradlí - řešení č. Při výrobě skleněných zábradlí používáme vrstvené bezpečnostní kalené sklo. Zábradlí se tedy ve výsledku skládá ze dvou skel a bezpečnostní fólie, která v . Pochůzné sklo Ertex walk – skla uložená na ocelovou konstrukci. Typické aplikace lepených skel jsou: skleněná zábradlí , výplně balkonů, pochozí skla , opláštění výtahových šachet. Občas je mezi bezpečnostní skla zařazováno.


Bezpečnostní sklo zábradlí

Ochranné zábradlí je konstrukce, která má ochránit osoby před pádem do. Proto je důležité vybrat správného výrobce ohýbaných skel , který dokáže vyrábět v nejvyšší kvalitě tak, aby sklo mělo odpovídající kvalitu. ZÁKLADNÍ ROZDĚLENÍ SKEL. Používáme kvalitní lepené bezpečnostní sklo VSG ( sklo - bezpečnostní folie - sklo ), kalené sklo ESG nebo kombinace ESG a bezpečnostní fólie. Sklo odolává úderům a nárazům.


Takové sklo dokáže svými vlastnostmi odolat . Své dovednosti jsme nasbírali v Rakousku a Německu, . Zábradlí vyrábíme z bezpečnostního skla , můžeme použít libovolné úpravy. Nechte se inspirovat v naší galerii. Již samotnou výrobou bezpečnostního skla , ze kterého je skleněné zábradlí vyráběno, je zaručena bezpečnost zábradlí.


Toto bezpečnostní sklo je totiž velmi. Vrstvená bezpečnostní skla jsou použita pro různé aplikace jako zábradlí , skleněné interiérové příčky, izolační skla pro otvorové výplně, ale také světlíky a . Již delší dobu jsme testovali výrobu bezpečnostní lepených vrstvených skel s. Jednoduché bezpečnostní sklo se používá pro výlo- hy, zábradlí , celoskleněné dveře a výplně dveří, zasklené plochy ve sportovních halách a boční skla u .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky