pondělí 23. října 2017

Svařované pletivo 150 cm

Svařované pletivo 150 cm

Praha, Brno, prodej pletiv. Včetně veškerého potřebného příslušenství. Standardní výška oplocení je 1cm.


Svařované pletivo 150 cm

U svařovaných pletiv záleží na síle drátu, . Různé síly drátu a výšky, oko pletiva od 50xpo 100xmm. Poptejte nás, nabídky děláme zdarma a . Montáž svařovaného pletiva. Svařované ploty za skvělé ceny. Velikost ok 75×1mm, . Lehké svařované pletivo (svařovaná síť), oko 1x mm, drát mm.


Drát: mm (včetně PVC). V hodné pro rodinný dům, průmyslové a firemní objekty. Povrchová úprava: pozinkování a. Průměr drátu: mm OKO 50x1mm. Výška pletiva : 1cm.


Svařované pletivo 150 cm

Balení v rolích po m. Toto plastové svařované pletivo se skvěle hodí do zahrady, parku či před . Vhodné k ochraně dřevin proti okusu zvěří. Pardubice, plotové sloupky, svařované pletivo , brány, branky, pletivo , poplastované pletivo , čtyřhranné pletivo. Zahradní svařovaná síť v balení 25bm. Pevné svařované pletivo se sílou drátu mm, výšky 1cm.


Pletivo je vhodné na oplocení zahrad a pozemků. Ochranné funkce pletiva jsou zajištěný . Vysoce kvalitní svařované pletivo BENITA s povrchovou úpravou ZN a sílou drátu mm. Díky tomu, že pletivo je . Kategorie: STANDARD PLETIVO. V této prodejně je možný prodej pleteného pletiva i po metrech ( kromě barevných, svařovaných a lesnických pletiv ). Prodám kompletní oplocení.


Dekorační pletivo Luxursus 40cm. Nejoblíbenější výška pletiva je 1cm. Plot takové výšky je již obtížné překonat a splňuje podmínky . Při stavbě plotu na klíč, používáme právě toto svařované pletivo.


Pokud potřebujete pletivo , které vydrží dlouho a nezrezne, je výbornou.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky