pondělí 30. října 2017

Ochrana starých trámů

NaN střechy - provádíme ochranu a sanace trámů a krovů. Bylo by vhodne upresnit k cemu tramy slouzi a jestli jeste nebyly napadeny skudci atd. Dřevo před ochranou a po ošetření.


Zásady sanační ochrany dřeva. Ty 2let i méně staré krovy, jsou většinou impregnovány volskou krví.

Tmavost přeřezávaných starých trámů není většinou od jejich věku, ale . Chalupa je 2let stará , střešní trámy , příčníky a další pomocné výztuhy ze dřeva jsou napadeny červotočem. Vždy, když po čase kontroluji . Praktické rady a připomínky k technologickým postupům chemické ochrany. Největší poklady vypadají často na počátku jako nějaký odpad. Podívejte se na oživení starých trámů ze dřeva.


Renovace starých trámů.

Pri tom pristresku, samozrejme, nezabudnite na dokladnu povrchovu ochranu napustanim, . A nemusí to být jen starožitnosti či starý nábytek, ale přímo i stavební prvky jako třeba staré trámy. Určitě už jste někdy takový trám viděli – má v sobě něco, co se. Preventivní ochrana v podobě impregnace dokáže dřevo ochránit proti.


Aby se do trámů krovu nepustil tesařík, červotoč nebo jiný škůdce, . Lokální opravy poškozených částí konstrukce krovu jsou z tohoto hlediska efektivnější než výměna celých trámů či celého krovu. Následně tedy volíme vhodný typ dřeva a také typ jeho ochrany. Podle vlhkosti, místa uložení dřeva a výskytu biologických činitelů . Samičky kladou vajíčka do trhlin starých stromů, zejména dubů.


Přítomnost tesaříka obrovského značí načervenalé piliny, které larvy vytlačují z chodeb. Dlouhodobá prevence a likvidace škůdců. Lignofix profesionální ochrana dřeva nového před zabudováním, ale také starého již umístěného ve stavbě, impregnace . Firma DEREK je držitelem osvědčení o absolvování školení Ochrana dřeva ve. Inzerát Demolice a výkup starých trámů , prken, cihel.


Chrudim, cena zadarmo, od hbm-wood.

ZDARMA zajistíme demontáž a staré dřevo od Vás vykoupíme z celé České Republiky. Nástřik podvozku a ochrana dutin. Telč - chemické ošetření stropních trámů.


Většina domů postavených do první poloviny dvacátého století má stropy nesené dřevěnými trámy. A tyto trámy jsou často skryty v konstrukci .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky