pátek 20. října 2017

Pistácie pražené solené 1kg

Plody této prastaré kulturní . Složení: Nevyloupané pistácie , sůl. Pěstuje se pro oříšky - pistácie , které lze konzumovat čerstvé, pražené a nebo jako součást různých potravin, např. Obsahují fytosteroly.


Pistácie jsou požehnáním pro naše zdraví.

Momentálně nedostupné. Můžeme doručit do: 20. Vynikající oříšky s vysokou nutriční hodnotou s celou řadou vitamínů, minerálů a vlákniny. Způsob skladování: Skladujte na suchém a chladném místě mimo dosah dětí.


Detailní popis produktu. Nutriční hodnoty na 100g: . Balení: vakuově baleno, při přepravě může dojít k rozvakuování.

Nejoblíbenější variace pistáciových oříšků. HARERA pistácie pražené solené (tzv. zelené mandle) jsou malé zelené oříšky ve skořápce, plody stromu pistácie. Porovnání cen pistacie prazene solene 1kg , srovnání cen pistacie prazene solene 1kg na portálu HLEDEJCENY. PISTÁCIE PRAŽENÉ SOLENÉ 1kg.


Internetový obchod společnosti FANY Gastroservis. Zloženie: Nevylúpané pistácie , soľ. Alergény: Suché škrupinové plody. Výživové hodnoty na 100g výrobku: energetická hodnota . Krajina balenia: Španielsko.


Výjimečné nesolené a nepražené pistáciové oříšky pro různorodé využití. Nejznámější forma pistácií jsou pražené solené. Nabízíme špičkovou gastronomii. Vaše internetové potraviny.


Bio potraviny, raw foo bezlepkové produkty a ekologická drogerie v Plzni - Bezručova 11. Křupavé a zelené pražené solené pistácie. Vyzrálé, lehce opražené, solené pistácie.

Jsou velmi oblíbené pro svoji lahodnou chuť. Produkt si stále môžete kúpiť online. Případné porušení vakuového obalu (tzn. balení je zatavené a obsahuje vzduch). Pražené a solené pistácie s křupinkou 1KG.


Kalifornské pistácie : až kg pražených i přírodních oříšků v prémiové kvalitě.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky