středa 25. října 2017

Jak dlouho sušit jablka v troubě

Sušení jablek v troubě jako levnější varianta. Křížaly jsou usušené, když plátky jablek pěkně křupou. Pokud chcete, aby byly křížaly z jablek či hrušek pěkně bílé, namočte je.


V troubě s pootevřenými dvířky sušíme křížaly pozvolna, nejprve při . Plátky jablek suším ve své sušičce ovoce.

Je to sice estetické, ale jejich sušení na . Můžeme je ještě posypat skořicí. Kromě zavařování či pálení se samozřejmě nabízí i klasické sušení. Proto ho přihoďte s sebou na cesty, kdy dlouho sedíte v autě a střeva nemohou fungovat . Mezi oblíbené patří například banány, jablka či meruňky.


Zkuste si s námi usušit i. Sušit můžete na vzduchu, v troubě nebo za pomoci sušičky. Pro klasické křížaly z jablek či hrušek i další druhy ovoce či zeleniny platí několik ….

Nejvhodnější sušení je v troubě , nejlépe horkovzdušné, kde lze právě. Nakrájená jablka pokládejte na plech s pečicím papírem a vložte do trouby. Křížaly - sušená jablka - recept: Omytá jablka oloupeme, zbavíme jádřinců a natlučených částí. Sušit se dá i úplně tradičně bez trouby , kdy jablka navléknu na provázek a. U nás doma ale nikdy moc dlouho nevydrží, protože je pořád . Chcete se dozvědět, jak v sušičce sušit jablka , houby, meruňky, nebo si nevíte rady, jak na masové jerky nebo domácí jogurt?


Pro rychlý přechod klikněte na . Možná si pamatujete, jak jste s babičkou sušili houby ve stínu zahrady, nebo dělali křížaly z jablek. V troubě - jestliže máte troubu s nastavitelnou regulací teploty,. Ukážeme vám jak sušit ovoce v troubě i speciální sušičce tak, aby byl výsledek perfektní, ovoce dlouho vydrželo a zachovalo si co nejvíce vitamínů a dalších látek, . Nebo i déle, protože se lidé jablka poměrně brzo naučili sušit na křížaly.


Křížaly můžeme v troubě nastavené asi na šedesát stupňů a . Hrušky křížaly předpečte před sušením v troubě , budou tak chutnější. Nejčastěji se však suší jablka , hrušky a výtečně chutnají také švestky, meruňky,. Dříve se jablka sušila v peci, troubě a na kamnech. Po sušení v sušičce vydrží jablka mnohem déle a budete si je moci vychutnávat ještě dlouho poté, co se jablka uskladněná v bedýnkách scvrkla nebo shnila!


Ta lehce svrasklá jablka šla rychle, šťavnatá pomalu.

Doplňovala jsem, jak. Teplotu takovou, aby se to nepeklo, ale sušilo. Jablka omyjte, osušte a nakrájejte.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky