pondělí 23. října 2017

Přesah pultové střechy

Polypropylenové dutinkové desky. PP deska dutá bílá Cherry. Ostatní plastové desky. BÍlÉ desky z pěněnÉho pvc falcon. Pěněné PVC desky bílé.


Barva: bílá , světle šedá, tmavě šedá, černá, slonová kost.

Prodejní místo: Pardubice. Technická specifikace. Oblast použití: Hobby a ruční práce. Kvalitní pěněná PVC deska určená původně k výrobě reklamních tabulí. Snadno řezatelná a vrtatelná běžnými nástroji.


Je ohebná do oblouků, ale ne do ostrých . Lehčené (pěněné) PVC desky v bílé a černé barvě, bílé PP komůrkové desky pro výrobu reklamních cedulí a putačů nabízíme v různých tloušťkách a rozměrech. Všechny PVC desky jsou .

PALFOAM jsou lehce zpracovatelné desky z pěněného PVC. Mohou být použité jako podklad pro laminaci nebo . Nylonový arch barva Bílá 500mm x 300mm x 30mm. Plastové desky PVC barva Šedá 1m x 500mm x 9mm. Nabízíme nejširší sortiment - potisků triček, mikin, hrnečků, plakátů, placek a mobilních krytů.


Deska ABS barva Bílá 1. Simopor-Light - PVC deska, bílá barva, nízká hustota, výborné zpracovatelské schopnosti Vlastnosti výrobku ​PVC pěna Vynikající zpracovatelské vlastnosti . K čemu se nejčastěji používá PVC a jaké jsou jednotlivé druhy tohoto plastu? Barevné provedení: bílá , černá, červená, modrá, žlutá, zelená, šedá. Typ, pro osob a více. Materiál horní desky , MDF, sklo.


Grenagloss mm Bílá. Extrudované desky a tyče z PVC v tvrzeném provedení. PVC potravinářská fólie, polystyrénové . ONGROFOAM BÍLÉ DESKY Z PĚNĚNÉHO PVC. Bílá značková PVC pěněná deska , jednostranně chráněná krycí fólií.


Lehčená deska tvořená jádrem z expandovaného polystyrenu a dvěma vrstvami.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky