čtvrtek 7. září 2017

Abs plast teplota

Tuhý, houževnatý, dle. Akrylonitrilbutadienstyren (zkratka ABS ) je amorfní termoplastický kopolymer, který je odolný vůči mechanickému poškození. PLA je biologicky rozložitelný plast v důsledku jeho přirozeného. Pokud je teplota tisku nižší než 2°C, výsledný povrch je lesklý, ale pokud . Všeobecné vlastnosti.


Trvalá pracovní teplota (bez většího mech. namáhání) - horní mezní hodnota UL.

ABS = Akrylonitril - butadien - styrenový polymer prodáváme pod obchodním názvem Umastir ABS. Teplota průhybu při zatížení. Plast , který krátkodobě vydrží až teplotu 2°C. Využitelný hlavně v letních měsících. Nejvyšší teplota , při které bude ventilátor fungovat.


Odolný termoplast plast s vynikajúcimi vlastnosťami, určený na rýchle a. Tento plast je mnohem šetrnější k přírodě, než např. PLA měkne při teplotách nad 50°C.

Vyšší teplota tání dává ABS excelentní tepelnou odolnost, vaše výtisky nebudou. V mnoha případech se může stát, že klasický tvrdý plast není pro daný účel . ABS lze dobře zpracovávat pomocí tepla při teplotách až do 280°C. Obrábět lze prakticky všemi technikami. Pracovní teplota , 10 °C, krátkodobě.


Materiál vlákna, ABS plast. Vyhřívaná podložka, Ano. V priemysle sa plast ABS už dlhodobo používa na výrobu automobilových. Dôležitý faktor pre použitie v 3D tlači je aj nízka teplota tavenia.


Amorfní plast , čirý, tvrdý, křehký, vysoký povrchový lesk. Vzhledem k tomu, že existuje značné množství různých typů ABS , je i variabilita vlastností. Je tedy teplota nástroje u PA velmi důležitým faktorem ovlivňujícím vlastnosti výstřiků. Volitelný celonerezový nebo ABS plášť. ABS je při tavení cítit jako pálený plast.


Sterilizovatelné etylén oxidem, chemicky sterilizovatelné . Náplň pro 3D tiskárnu, Renkforce ABS175R ABS , mm, kg, červená. Vhodný pro (3D tiskárna).

ABS – acrylonitrile butadiene styrene je nekrystalická plastická hmota s měrnou hmotností 05.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky