pátek 22. září 2017

Hobití domky orlické hory

Malou hobití vesničku navrhl a vlastníma rukama postavil velký obdivovatel knih a fantastických příběhů J. Tolkiena pan Svatoslav . Všichni určitě znáte filmovou trilogii Hobit. Orlických horách , si děti zamilovaly pod názvem Hobitín. Dnes jsou v umělé vesničce k viděné tři malé, uzavřené domky postavené na vyvýšeném kopečku a . Přírodní materiály, jedinečné prostory, příroda orlického podhůří a hlavně pohoda a klid. To jsou APARTMÁNY NA VRŠKU. Každý z osmi apartmánů je unikátní . Jsou zde vybudovány hobití nory, hospoda Zelený drak a obydlí U Sudu na . Všimne si ho Peter Jackson?


Unikátní soubor domků připomínající hobití vesničku z románů od J. A právě okolní Orlické hory mi některá místa tohoto světa připomínají. I proto jsem se před pár lety pokusil kousek Kraje vytvořit i na svahu za . Dosud posledním projektem je zcela obytný domek s možností přespání. Web o místních atrakcích a cestování. Soubor domků připomínající hobití vesničku z románů od J. Rádi byste si poseděli v hospůdce u Zeleného draka nebo si na vlastní oči prohlédli pověstné hobití nory, ve kterých bydleli i Bilbo a . UBYTOVÁNÍ V APARTMÁNECH V ORLICKÝCH HORÁCH. Hobití nory jsme totiž, pro mnohé možná překvapivě, objevili i u nás.


Jsou dílem Svatoslava Hoffmana, velkého . Na první pohled jsou to obyčejné mini hobití nory, ale fotky s nimi mají v sobě cosi kouzelného. Asi sem si našla novej domek. Doslova hobití horečku plánuje před blížící se premiérou prvního dílu.


Výjimečné Orlické hory : symbolem je bledule jarní.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky