úterý 19. září 2017

Santalove drevo na plet

Pomáha regulovať tvorbu kožného mazu, preto je vhodný aj na ošetrenie. Khadi bylinná pleťová MASKA SANTALOVÉ DŘEVO. Zinek má hojivé a léčivé účinky na pleť.


Lodhra má adstringentní účinky, léčí poranění a brání šíření infekcí. Neem představuje jednu z neúčinnějších bylin pro.

Vyživuje a hydratuje suchou a dehydratovanou pleť , udržuje vlhkost uvnitř pleti a zklidňuje pleť se sklonem k začervenání. Keďže má mierne sťahujúce účinky, osvedčila sa aj pre pleť mastnú a problematickú. Má antiseptické a vysušujúce účinky na mastnú, nečistú, aknóznu pleť , je výnimočný pre zvláčnenie j a dehydrovanej pleti.


Ukľudňuje podráždenú, svrbivú . Santalové drevo má antiseptické . Arganový olej pro pleť - santalové dřevo Zobrazit větší. Díky svému složení se řadí mezi nejúčinnější oleje v péči o pleť na trhu.

Mohou dráždit pleť a vyvolávat alergie, je proto důležité dodržovat přesně údaje o. Suchá pleť : jasmín, semena mrkve, . Olej z granátového jablka je bohatý na antioxidanty, účinne sa vstrebe do pokožky. Sérum zvnútra vyživuje tvoju pleť , jeho účinky budú očividné. Kromě krásné vůně se může LIPIO SÉRUM SANTÁLOVÉ DŘEVO pochlubit.


Několikrát denně 5–kapek aplikujte na pokožku ošetřenou pleťovou vodou . Použitie: Lipio-sérum nanášame po kvapkách na pleť a emulziu jemne vmasírujeme do pokožky. Pracujeme šetrne, aby sme zbytočným tlakom nedráždili citlivé . Zvláčňuje, vyživuje a tonizuje zejména suchou a dehydrovanou pleť. Používá se místo krému na důkladně očištěnou, suchou nebo vlhkou pokožku, nejlépe ráno a . Vonné oleje vonne-oleje.


Skvěle poslouží k osvěžení na cestách, k obkladům nebo potírání. Usnadňuje rozčesávání vlasů. Zklidňuje pokožku po holení . Bohatá na prospěšné minerály, které podporují zářivou mladistvou pleť , vyhlazují a zjemňují pokožku, .

V kozmetike sa santalové drevo používa hlavne pre jeho preventívne a hojivé účinky. Khadi ružová voda - po aplikácii oleja rozprášte na tvár ružovú vodu Khadi, olej sa . Khadi pleťová maska SANTALOVÉ DREVO odstraňuje z pokožky nadmerný maz a. Zinok má hojivé a liečivé účinky na pleť. Pro tento účel se smíchá voda na koupání s éterickým olejem, takže kůže může.


Je výjimečně účinný ve zvláčnění suché a dehydrované pleti. Používejte ji před a po dni stráveném na slunci, bude pleti poskytovat . Mýdla TIKI jsou vyrobena přímo na Tahiti z výlučně přírodních produktů, . Nejsilnější účinky můžeme pozorovat především na pleti, proto ho často. Jeho čistící vlastnosti výrazně zlepšují stav pleť , rozjasňují ji a dávají lepší tón.


Upokojuje podráždenú pleť po holení, a zabraňuje rastu baktérií, . Regenerační olej na obličej.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky