pátek 29. září 2017

Posuvný systém na dvere

Kovanie na zalamovacie a zasúvacie posuvné dvere s horným nosným profilom. Narozdiel od klasického falcového krídla sa posuvné dvere zasúvajú . Je určený pre sklenené aj drevené dvere. OBI online a vo Vašej OBI predajni! Kovania pre posuvné dvere nákup a rezervácia v OBI.


Sada na posuvné dvere ECONOM, nostnosť 40kg, sada obsahuje: 2x.

Kvalitní interiérové dveře a zárubně, posuvné systémy i kování, vše pro vaše pohodlné bydlení. Své dveře si jednoduše sestavíte v našem konfigurátoru. POSUVNÉ DVEROVÉ SYSTÉMY V UNIKÁTNOM VZHĽADE. Vhodne zvolené posuvné, rovnako ako klasické dvere dotvárajú interiér. Posuvný systém SLIM je k dostupnosti v nerezovom prevedení a vyznačuje sa . InLine XL je první systém kování pro posuvné dveře , který se zcela obejde bez úchytek.


Pro naprostou svobodu designu. S kováním InLine XL získáte dveře v .

Jednokrídlové a dvojkrídlové posuvné dvere na stenu možno využiť pri. Výhodou systému je, že nie je treba vykonávať väčšie stavebné úpravy a celá šírka . Dvere , ktoré sa skladajú a posúvajú. Pre tieto alternatívy ponúka Hettich širokú paletu inovačných systémov kovania. Rôzne systémy skladacích a posuvných . Moderný posuvný systém vhodný pre drevené i sklenené dvere za priaznivú cenu.


S drevenou alebo hliníkovou garnižou, s možnosťou bočného stĺpika pre . UCOiCM76eAIOAdyPDoWSVrAg Mrkněte na web a. UNIFUTURE je posuvný systém , zavesené dvere na dvojitej koľajničke sa prekrývajú. Váhové zaťaženie je max. Z profilového hliníkového systému Reynaers CP 1belgického výrobcu sú vyrábané zdvižno- posuvné dvere s cieľom dosiahnutia maximálnej plochy . Variabilita kovania pre posuvné dvere a steny poskytuje široké možnosti riešení. Systém S60N pre mm dverovú výplň.


Terno, Omge, ako aj Sisco systém a rad ďalších. Jednoduchší systém S60N na posuvné dvere šatníkových skríň. Ponúkame kovanie o nosnosti až 1kg vhodné pre veľkoplošné materiály, masív aj celosklenené dvere.


Cena: 1€ bez DPH. Nákup bez rizika: dní na vrácení.

Posuvné dveře : k doručení domů nebo na prodejnu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky