čtvrtek 21. září 2017

Plný polykarbonát bazar

S relatívnou vlhkosťou je vhodný najmä do interiérov. Povrchová úprava dreva(obkladu) sa robí morením a lakovaním. Druh reziva: biely smerk. Drevený obkla tatranský profil , soft profil, zrubový obkla terasové dosky, dlážkovica,. Extol Craft lanko do kosačky nylónové s priemerom mm, dĺžka m, štvorcový profil.


Výberový zrubový profil do.

DOBRÁ CENA - VYSOKÁ KVALITA . Na objednávku x 1‎: ‎15. Cenník tatransky-obklad. TATRANSKÝ PROFIL – PERODRÁŽKA. ROZMER (mm), DĹŽKA, KONEČNÁ CENA za m2. Hrúbka, Šírka, (m), I. Vyberte si z nášho širokého sortimentu drevených profilov v Bratislave a Pezinku.


PD: perodrážka zo všetkých 4-strán . Tatranský obklad profil E 12.

Klasický tatranský profil. Sibirska borovica a sibírsky smrek. Ponúkam kvalitné výrobky zo sibirkského dreva. Predáva sa v balíkoch. Farby na tatranský profil.


Cena bez DPH: €. CHEMOLUX S KLASIK - tenkovrstvá lazúra matná. BORI Impregnácia s biocídom W je určená na impregnáciu dreva vo vonkajších priestoroch: okná, dvere, konštrukcie krovu, tatranský profil , pergoly, ploty, . Běžná cena 12Kč. Všetky ceny sú uvedené netto.


Smrkové palubky 1. V našej ponuke nájdete tatranský profil - perodrážku, vybrúsenú a povrchovo upavenú, ktorá je určená ako na obitie interiérových častí, tak aj do exteriéru, napr. Dovoz nad 50mzadarmo. Najlacnejší tatranský profil , suché hoblované rezivo, foršty, hranoly, dlážkovica, stolárske brúsené rezivo, krokvy, prístrešky, altánky, drevostavby, hranoly, . Palubky obkladové - tatranský profil , cena : 1Kč,Obkladové,Palubky, Dřevo Ostrava - dodavatel stavebního dřeva a stavebně truhlářských výrobků.


DPH, s DPH, bez DPH, s DPH.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky