úterý 26. září 2017

Pilous ctr 550

Regály na víno Averium Plastics. Poptávám - ks plastových přepravek na - lahví, 75l vína. LDPE folie, plastové sáčky, zip sáčky, pytle, tašky a mnoho dalšího.


Plastová přepravka na ovoce a zeleninu OZN. Odolná manipulační plastová bedna na maso vhodná nejen pro masný průmysl jako řeznická přepravka , ale i pro vinaře na sběr vína , sadaře na malé ovoce . Bedna na maso, potraviny a víno Tje vhodná všude tam kde je potřeba mít .

Nejednu ženu určitě potěší i lahev lahodného likéru či portského vína. Většinu dárkových balení alkoholu nabízíme doplněnou o originální sklo, v němž si . Koupím dvě l nebo jednu 1l kameninovou nádobu s kohoutem na víno. Koupím plastové přepravky i starší použité rozměr 60x40cm, výška nebo 40 . Koupím jakékoliv plastové přepravky - pekařské, na zelenin. Přepravky plastové jakékoliv k. Prodám ks plastových přepravek na vinné hrozny, nosnost kg.


Prodám zánovní plastové přepravky na ovoce nebo zeleninu rozměr:. Nabízíme plastové přepravky na ovoce a zeleninu, plastové bedny na hrozny a na maso, bedny stohovatelné, stojany na víno.

Uvedené zboží je skladem. Bedny, vědra, přepravky Počet produktů: 22. Vědro plastové , L. Typ: Poptávám, Kategorie: Víno a Vinotéky, Od: Janíková, Město: Praha. Prodám přepravku na lahve (pivo, víno , limo, atd.). PLASTOVÁ PŘEPRAVKA SUPRO PERFOROVANÁ 6X 4X 4MM.


EAN13: Typ: Nový produkt. Vratné obaly láhve přepravky. Nelze samostatně objednat. Podívejte se na naši širokou nabídku produktů z kategorie PLASTOVÉ PŘEPRAVKY.


Dotazy a hodnocení produktu . Díky plastové konstrukci se přepravka snadno udržuje, a tak bude po dlouhá léta vypadat jako nová. Víno zdražilo o dvě procenta, minerální voda o procenta. Potravinářské plastové sudy vyrobené z HDPE jsou vhodné na přepravu a skladování potravinářských tekutin například ovocné šťávy, džusů, kvasů a vína.


Nosnost: 15kg Rozměry: 600x400x220mm Barva přepravky na obrázku je ilustrační. Pak vytáhl z lednice vysokou plastovou nádobu s telecím vývarem, nalil jej do těžkého polévkového hrnce a. Vysypal je z přepravky do vařícího bílého vína. Hrozny ukládali do modrých plastových přepravek , které se vršily na začátku .

Nastavte výřez posouváním myši a současně držte stlačené levé tlačítko myši. Vizualizace výrobku:.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky