pátek 29. září 2017

Drátěné sklo rozměry

Plochá nebo vzorovaná skla s drátěnou vložkou. Přítomnost drátěné vložky uvnitř skla drží pohromadě kousky skla v případě . Ornamentální sklo s drátěnou vložkou jednostranně nebo. Tyto údaje odpovídají rozměrům výrobků podle zkušebních norem.


Nekonečný pás skla se posouvá do chladicího tunelu a je rozřezán na požadované rozměry. Při tomto způsobu výroby vzniká drátěné sklo , ornamentální sklo , .

U některých vzorů je důležitá orientace vzoru, skla s pruhy se většinou orientují svisle. Při zadávání rozměru udávejte vždy šířku x výšku. Standardní síla je 4mm.


Vzhledem k tomu, že společně s drátěnou vložkou je do hmoty skla vtaženo i. Cena drátěného skla je individuální a je odvozena od způsobu zasklení, rozměru a opracování. Použití skla je možné jak do interieru, tak do exterieru. Sklo lze brousit a vrtat.


Cena drátoskla je individuální, dle způsobu zasklení, rozměru a opracování. Tyto stroje umožňovaly výrobu surového (brusného) skla , skla s drátěnou vložkou i.

Bicheroux z dvacátých let, dovolující vyrábět tabule skla velkých rozměrů. Vzorovaná skla s drátěnou vložkou. Rozměry jsou 124xCm. Potřebuji vyměnit 6ks tabulí z drátěného skla o rozměrech 65x210cm. Tabule tvoří střechu verandy a jsou shora zasazené a zatmelené v . Drátěné sklo - zasklení….


Inzerát byl odebran z oblíbených. Connex (skla slepená s bezp. folií uvnitř). Zabrušování tabulového skla a skla s drátěnou vložkou. Nařezat tabulové sklo a sklo s drátěnou vložkou na požadované rozměry a tvary. Z tohoto rozměru Vám nařežeme jakýkoliv rozměr , který potřebujete.


Ostatní rozměry hodící se do našich skleníků a pařenišť jsou samozřejmě také skladem. Cena4Kč (4Kč bez DPH). Vybrané modely drátěné poličky do koupelny můžeš mít se super slevou. Tloušťka skla činí mm, proto police díky své pevnosti a spolehlivosti umožňuje, aby se na ní ukládalo.


X40W, E2 230V, IP2 rozměry d=400mm h=330mm, . Rámová Síť na balkonové dveře.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky