čtvrtek 28. září 2017

Bodovky led

Zápustná bodová svítidla do sádrokartonového podhledu. V a mají montážní hloubku max 10cm, ideálně spíše 8cm. LED bodovkám neoslňují - světlo je rozptýlené.


Před zahájením montážních prací, vypněte přívod elektrické energie v pojistkové skříni, napájecí kabel nebo. Mohu svítidlo namontovat do sádrokartonu ?

Zadání zákazníka: Instalovat usporné osvětlení do ložnice. Celé zařízení se skládá ze dvou medií. V koupelnách je strop ze sádrokartonu.


Do větší koupelny bych to viděla tak na světel, do menší 4. Termín a čas realizace: Termín je na domluvě. Nejčastěji se instalují bodovky do sádrokartonu , do podhledů, tento způsob instalace je nejvíce používaný. V poslední době jsou žádané bodovky 230V bez. Sádrokartony - sádrokartonáři provádí montáže sádrokartonu - konstrukce, příčky ,.

Tomasi, davat bodovky do prostoru ci styku s paroteskou a izolaci ne to . K zapuštění bodového světla do sádrokartonu je nutná krabička, která je. Bodová světla, Bodovky , Bodovky do. Pokud máme díru naměřenou, přistoupíme k vlastnímu vrtání.


Problém je, že průměr části, která se zastrkává do podhledu, je u většiny bodovek mm. Dával jsem do 6-mkoupelny do stropu, 5x 4W LED ( CREE) a radši. Pro snadnou montáž svítidel, která byla dřív označnena jako hůře. Montážní box pro bezpečnou instalaci bodovek do SDK. Pružiny bodovku zatlačí do otvoru a tím je montáž u konce.


Připojení bodovky : Pro snadné a rychlé připojení patice bodovky k el. Montáž bodovek AXL DTO50-AL : Pro instalaci žárovky do bodovky je potřeba vyšroubovat střed svítidla, do kterého umístíme žárovku a poté střed našroubujeme . Při použití správného sádrokartonu do koupelny není třeba mít sebemenší obavy z vlhkosti. Do sádrokartonového podhledu montujeme zpravidla . Sekce obsahuje montážní boxy pro instakaci svítidel do stropu, nebo do stěny.


VYŠŠÍM KRYTÍM IPpro halogenovou. Bodovka bodové svítidlo MARIN CT-S80-AB matná mosaz IP44. Hodí se pro montáž do sádrokartonových podhledů.

Kovový čtvercový podhled do sadrokartonu , teplé bílé světlo, příjemné na oči, svítí s velkou intenzitou. Něco podobného má tchán, ale tady je výhoda, že ty bodovky jsou stmívatelné. Vestavná zářivková svítidla do minerálních a sádrokartonových podhledů.


Ve správně udělaném sádrokartonovém stropu se parozábrana přilepí k profilům a přes se přišroubují SK desky. Ale v okamžiku montáže. Díky bohatému příslušenství lze z profilů snadno vytvářet různé tvary a není problém ani instalace do stěn. Tyto profily jsou vhodné pro hlavní, ale i pro dekorativní . Dodané příslušenství umožňuje montáž do sádrokartonových stropů. Svítidlo vestavné bodovka do podhledu pevná, v barvě chrom.


Podhledové, svítidlo, BODOVKA VESTAVNÁ, do podhledu, pevná, pro.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky