úterý 26. září 2017

Betonárna štěchovice

Prvním, mateřským střediskem, jsou Štěchovice. Zde se firma specializuje na zmiňovanou výrobu betonu, prodej písku, štěrku a stavebnin. Betonárna pro transport beton a prefa výrobu.


Otevírací doba: Po - Pá: 7:- 16:00. Výroba betonu typu C. Prodej potěrů řady P1- P6a vodostavebních betonů. Mimo běžných přísad do betonu dávkujeme i rozptýlenou . Vytvořeno službou Webnode. Provozujeme betonárnu Radlík a betonárku Hostěradice.


Jílové u Prahy - tel. Vrané nad Vltavou - sanace skalního masivu v úseku Strnady- Štěchovice , km 165-508. Zajištění horského svahu. Zakázka spočívala v . Název záměru: Mobilní betonárna M průmyslová zóna Dobříš.


Ověřené informace o firmách z oboru Beton, betonárny , výroba betonu v okrese Praha - západ a okolí. Realizace projektu začala zadáním stavby štěchovického zdymadla. Pro výrobu betonové směsi byly na obou březích zřízeny betonárny. Elektrárna Štěchovice , Štěchovice u Prahy.


Prodej stavebnin, výroba betonových směsí a kovovýroba. Aktuální volná pracovní místa pro pozici Řidič MKD – Štěchovice (okres Praha- západ). V databázi máme nabídek práce a zaměstnání.


Petr Dobiáš - DOBSTAV betonárna. Ostatní materiály - BTN Trade s. K Hájům 94 PRAHA - STODŮLKY. Vítejte na portále Frýdek Místek - katalog firem pro ŠTĚCHOVICE obec a široké okolí. Stechovice , Středočeský Kraj, Czech Republic.


NOVÉ MĚSTO POS SMRKEM.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky