čtvrtek 14. září 2017

Eben úchytky

CHYTY, VĚŠÁKY,hrazdy, dlouhé úchytky ,kovové knopky,kovové úchyty ,retro, bronzové úchyty a knopky,dětské, plastové úchyty a knopky,dřevěné úchyty a . Nábytkové úchytky a madla se rozlišují především podle rozteče, tj. CHYTY, VEŠIAKY,hrazdy, dlhé úchytky ,kovové knopky,kovové úchyty,retro, bronzové úchytky a knopky,detské, plastové úchyty a knopky,drevené úchyty a . Podľa osovej vzdialenosti skrutiek, alebo skrutiek, ktorými sú pripevnené k nábytkovým. CZ přináší doplňky pro vaši kuchyni, koupelnu, nábytek a dřevěné výrobky jako jsou: úchytky , závěsy, kolečka, nosiče, police, držáky a spousty . Nabízíme kliky, úchytky , zámky, vložky, panty, petlice, zástrče, stavěče, schránky, rozvory, půlolivy, rozpěry, těsnění, výsuvy, kování do posuvných dveří, nohy, . Délka 65mm, rozteč děr 39mm, Zhotovujeme také v . Nábytková úchytka Dada nerez broušený Rozteč úchytky : 160. MAG- OŘECH - magnetická úchytka Magnetické ozdoby, magnety Vyrobeno z ořechu.


Velmi silný neodymový . Kuchyně s jídelnou Progres v barevném provedení Krém- Eben. Obrázky jsou pouze ilustrační a nemusí odpovídat skutečnosti. Parametry skutečného . V tejto kategórii nie sú žiadne produkty. Zoradiť podľa: Predvolené. Popis zboží: rozteč 128mm, délka 149mm.


Základním sortimentem je veškeré kování na okna, dveře a nábytek – kliky, úchytky , zámky, vložky, panty, petlice, zástrče, staveče, schránky, rozvory, půlolivy, . To vám umožní si sestavit . Slevové kódy a slevové kupóny - Slevovykupon. Ušetřete díky slevovým kupónům. NÁBYTKOVÉ ÚCHYTKY KOV. Povrch, Struktura dřeva.


Barva, dekor, Ebenové dřevo. Barevná skupina, Ebenové dřevo. Kování - Keramická nábytková knopka - úchytka s bílou glazurou. Obchod: Eben - kování.


EBEN - stavební a nábytkové kování. SK materiál – nábytková doska,. CZ palisandr CZ eben makasar H természetes kőris H zebrano nero CZ eben. Eben (Diospyros Crassiflora) patří k nejtvrdším a nejhustším dřevinám na světě. Tato obývací stěna je součástí . Odkládací plocha a prostorné zásuvky.


Eben úchytky

Materiál přední plochy: lamino. Závěsná umyvadlová skříňka. Umyvadlo není součástí skříňky.


Vhodný typ naleznete v . Moderní kuchyňská sestava Vegas v barevném provedení eben královský, skříněk, výběr ze dvou modelů úchytek , varianta s možností LED osvětlení.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky