středa 27. září 2017

Slévárna hliníku brno

Naši konstruktéři mají dlouholeté zkušenosti s vývojem. Naší vizí je stát se uznávaným dodavatelem kvalitních výrobků ve všech oblastechod vývoje až po finální produkt s myšlenkou vždy o krok dál. Kovovýroba na CNC stanicích, obrábění a frézování. Hliníkové odlitky vyrábíme gravitační a nízkotlakou technologií.


Internetové stránky slévárny , která se zabývá výrobou hliníkových odlitků litých do kovových forem (kokil), včetně použití pískových jader, nebo kovových zálitků.

Nabízíme jedinečnou znalost zpracování elektrovodné mědi, bronzů, hliníku i jeho slitin. Tradiční česká slévárna se specializací na neželezné. Společnost Top Alulit s. Jsme schopni pro Vás vyrobit či dodat. Odlitky - hliník , bronz, mosaz.


ALUPRESSING – slévárna , s. Naše společnost se zabývá tlakovým litím hliníkových a zinkových odlitků. V tomto oboru máme mnohaleté zkušenosti, jelikož .

Vítejte na stránkách ALFE BRNO , s. Dovolujeme si Vám představit naši firmu SLP s. Lomnici nad Popelkou. Naše firma se zabývá odléváním odlitků hliníku do písku a kovových forem (kokil). Díky hustotě 5x vyšší než Al bude díl z ADI litiny při stejné pevnosti lehčí než hliníkový díl. Den otevřených dveří. Příjďte se podívat, jak se to dělá!


Jak se doopravdy vyrábějí odlitky, díky kterým létají letadla, jezdí vlaky, plují lodě. BRNO, ODLITKY Z OCELI, LITINY A SLITIN. Slévárna hliníku - odlévání technologií gravitačního lití do kokil a pískových forem a nízkotlaké. Výroba pro slévárny. Provoz komerční slévárny - výroba: - hliníkové slitiny a předslitiny - odlitky z hliníku - Al slitin do pískové formy - odlitky z mědi.


Modřicích u Brna založena strojní dílna. Slévárna využívá technologie vysokotlakého lití, nízkotlakého lití a gravitačního lití. Odléváme, obrábíme a dodáváme hliníkové odlitky pro různá odvětví průmyslu.


Litina je naším řemeslem. V zádech máme staletou tradici a jedinečné.

Pracujeme se šedou a tvárnou litinou i hliníkem. Brno , UNITED BAKERIES a.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky