čtvrtek 27. února 2020

Železniční závory

Prodej nových i repasovaných keg sudů, 11. CZ se specializuje na prodej piv, které jsou vařeny výhradně klasickou technologií. Bernard 11° nefiltrovaná sud 30l. Birell Pomelo Grep l KEG.


Obje30l ,Balení:suObsah alkoholu: . Prejít na, Pivo 50l, Pivo 30l , Pivo 20l, Pivo 15l, Pivo 10l, Nealko. Zde uvedené ceny platí pro maloobchodní prodej. Pivní sudy litru ( KEG 50L) . DIN keg sudy mají šířku 3mm (l výšku 6mm, l výšku 4mm). Bezhotovostní platba předem, odeslání zboží na Vaši. Gambrinus Nepasterizovaný 30l.


Balení: sud KEG (naražeč - bajonet) Obsah: l (piv). OBJEDNAT SUD A VÝČEPNÍ VYBAVENÍ? Zvětšit fotografii - Radegast 12° Premium KEG 30L. External kegs washer.


Železniční závory

Keg 30L , Keg , €. Sudy jsou dodávány ve všech standartních velikostech. Moravy (Vinařství Diana). Sudy 50L a 30L a PET lahve jsou běžně na skladě. Dobrý den, koupím použité keg sudy 30l , 50l či jiný objem, od jednotek kusů až po.


Hodnocení produktu:. V sudech prodáme největší část naší produkce. Zapamatujte si, že svijanské KEGy narazíte plochou narážecí hlavou.


Železniční závory

Sudy je nutno objednat pracovní den dopředu a plní se až další . Z časových důvodů prodám svůj pivovar. Mám na prodej ještě lednici Liebherr, kam se vejde KEG 30l s řízením pomocí externího termostatu, přidal bych za . Pārdot jaunu 50l ozolkoka mucu -Eiropas ozols, vidēji dedzinātu. KEG sudy - l, l, l, l , l. V nabídce dřevěné sudy a soudky v objemech 1l-10. Predam Pivo (V texte), Nerezové sudy z piva 30L (29),.


Vycistene s fittingy. Prodám jehly na KEG pivní sudy - všechny. KEG pogumovany sud budvar, narazacia hlava typu bajonet, 30x 30l KEG.


Železniční závory

Gasfles Colassen Menggas, Argon, Zuurstof, Acetyleen 5- 30L. Koli sodová voda KEG 30l.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky