úterý 18. února 2020

Stojan na rezani dreva

HECHT 9- stojan na řezání dřeva. Samosvorná koza - držák pro řezání dřeva. Vhodné jak pro použití s motorovou, tak ruční pilou. Stojan na řezání dřeva , nosnost 150kg.


Stabilní stojan je ideální pro řezání motorovou pilou.

Jednoduchý a účinný . S touto kozou může jediná osoba . Je možno do něj upnout všechny typy řetězových pil do váhy 7kg. Maximální délka lišty . Více informací brzy naleznete na strán. Držák Hecht 9disponuje jednoduchým systémem sevření dřeva mezi zuby . Na našem e-shopu pro vás máme dokonalé řešení pro přípravu dřeva na zimu.

Jeho řezání nikdy nebylo bezpečnější . Práci s PROFIHOLDEREM zvládne jediná osoba. Kategorie s nejvíce nabídkami. Dřevoobráběcí stroje 3. Ostatní věci do domácnosti 1. Popis produktu stojan na řezání dřeva. Inovovaný ocelový stojan s držákem motorové pily, výborný pomocník při přípravě dřeva na zimu.


Velká kapacita naložení - maximální nosnost až 1kg. Vysoce stabilní konstrukce. Technická specifikace. Kovový rám pro průměr dřeva do cm.


Praktická skládací koza, určená ke spolehlivému zajištění palivového dříví při řezání. Prodám univerzální stojan na řezání dřeva motorovou pilou. Prodám mobilní cirkulárku stojan na řezání pílení dřeva.


Náš stojan na řezání dřeva motorovou pilou „JOSEF“ má, oproti obdobným výrobkům tyto zásadní výhody: Z. Pro zobrazení informací je nutné být přihlášený.

Díky němu můžete velice pohodlně a . Skládací stojan na řezání dřeva Einhell. Na rozdíl od klasických koz na řezání dřeva navíc zvládne práci se stojanm i jediná osoba.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky