úterý 18. února 2020

Těsnící kroužky gumové

Vyhledávání podle parametrů. Sada těsnících, gumových O- kroužků vyrobené z pryže. Vyrábí se z různých materiálů, nejběžnější je NBR 70.


Naleznete u nás i O- kroužky pro vysoké teploty, materiál FPM a další jiné materiály. Nehodí se do pohyblivých součástí, vysoce namáhaných spojů.

Ve většině případů použití těsnění se prosadila standardní kvalita NBR Sh. Při vyšším teplotním a. Na přiloženém katalogovém listě můžete najít přehled standardních rozměrů O- kroužku , které máme v běžných materiálech skladem. Tento seznam a počet . Zeptejte se odborníka. O- kroužek je těsnění z pryže určené k zabránění nežádoucí propustnosti nebo ztráty kapaliny či plynu.


O kroužek gumové těsnící sada 225ks,3x- 22x2mm.

Dostupnost: Nic není vybráno. Veškeré informace o produktu. Vhodné příslušenství. Další podsekcí příslušenství jsou těsnící kroužky. Tato sada obsahuje 2kusů gumových těsnících kroužků o . Pro zobrazení nákupních cen a možnost nákupu se prosím přihlašte nebo si založte nový účet.


O kroužky jsou vyrobeny z materiálů, který se po deformaci . Po osazení nového gumového těsnění překontrolujeme, zda ”O” kroužek není překroucen. Informace o produktu těsnění gumové pr. Nabízíme také možnost osobního odběru. O- kroužky jsou těsnicí prvky kruhového průřezu, používané zejména k těsnění kapalin a plynů.


Auto-moto ( gumové díly). Výroba a distribuce pryžových výrobků. Nabídka profilů, těsnění, zátek, násad na berle a pryžových desek.


O - kroužky jsou přesné těsnící prvky kruhového průřezu, zabraňující. Vyrábíme těsnění a technickou pryž v různých variantách, gumové výrobky z řady desek, silentbloky, profily, O- kroužky , ploché kroužky , lisované, vysekávané .

Náhradní těsnící kroužky - různé typy a rozměry. Gufero se skládá z gumové části, kovové výztuže a tažné pružiny, která zajišťuje správný radiální přítlak těsnícího břitu. Elastický vnější plášť gufera eliminuje . Jsme výrobce těsnění zejména automobilového, ale také zakázková výroba průmyslových dílců.


Uvedené normy jsou řešeny výhradně pro . POŘADÍ, třídit dle NÁZVU, třídit dle CENY, třídit dle KÓDU, třídit dle DATA. Gumové těsnící kroužky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky