úterý 25. února 2020

Štípané dřevo žďár nad sázavou

Palivové dřevo nejvyšší kvality. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na . Pokud chcete najít palivové dřevo dle parametrů, pokračute . Potřebujete dřevo na topení? Stačí když nám zavoláte, a domluvíme si termín, který Vám bude vyhovovat.


Sídlíme v Utíně u Přibyslavi.

Naše firma se zabývá výrobou a prodejem palivového dřeva štípaného dle potřeb zákazníka na různé délky a sílu. Dodáváme palivové dřevo volně ložené nebo . Zajišťování prodeje štípaného dřeva a briket. Prodám štípané palivové dřevo , smrk, délka polena 30cm, 700Kč za prostorový metr sypaný, možná množstevní sleva. Brikety, palivové dřevo , další paliva.


Suché palivové dřevo - Budějovice,Strakonice,Písek,Prachatice. V tom případě se neváhejte obrátit na mě. Sázavou - Žďár nad Sázavou 1). Posunout inzerát Přidat do .

Jinošov, Krokočín, Rosice, Kralice nad Oslavou, Veverské Kninice, Javůrek, Hvozdec,. PALIVOVÉ DŘEVO PRO OKRES ŽĎÁR NAD SÁZAVOU. A s ní i skvělá a výhodná nabídka na zlevněné štípané palivo, mulčovací kůru i odkory na topení! Od počátku byl prováděn výkup dřeva.


Většina prací byly zakázky od Městských a Obecních úřadů resp. Máme vlastní prodejny a mnoho provozoven kam vyrobené palivové dřevo. Jedná se o pokácené kmeny stromů rostoucí mimo les o průměru . Mám zájem o palivové dřevo – může být měkké i tvrdé.


Uhelné brikety Rekor dřevěné brikety RUF a válec. Nabízíme černé a hnědé Bílinské uhlí ořech 2. Balené, pytlované paliva. Komplexní těžební a pěstební práce, výroba a prodej štípaného paliva, realizace zahrad.


Poptávka: štípané palivové dřevo , 6-m Poděšín. Jednorázový poplatek za realizaci 5Kč. Doplňkově prodáváme také palivové dříví . Tuhá paliva, topné oleje - dodávka.


Sadové a parkové úpravy.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky