pondělí 17. února 2020

Teracové stupně

Nedoporučujeme však teraco jako pracovní desky u . Betonové prvky pro venkovní schodiště jako jsou schodišťové stupně , natural schody nebo betonové díly pro montovaná schodiště. Materiál, Hmotnost, Průměr. SX1A, Štěrk, 4 100×30×17. SX1C, Vápenec, 4 100×30×17. SX2A, Štěrk, 6 130× 30× . O rok později jsme naši činnost rozšířili o výrobu teracových dílů na míru jako jsou samonosné nebo obkladové teracové schodišťové stupně.


Nástupnice obkladová - vodorovná plocha stupně , na kterou při výstupu nebo . Kamena výrobní družstvo Brno. Teraco Teracové prefabrikáty. Obkladem schodiště se rozumí provedení nášlapné vrstvy provedené na stupních a schodnicích z litého teraca.


Obsahem standardu je namíchání teracové. Schodišťový stupeň teracový. Prefabrikované monolitické schodišťové rameno (dále jen schodišťové rameno) má provedenou finální povrchovou úpravu stupňů teracovým obkladem TESO, . Základními vlastnostmi teraca a teracové dlažby jsou pevnost a tvrdost, ale také krása a. Výroba prefabrikátů teraco a možnosti teraca i jejich prefabrikátů jsou velmi pestré.


Výrobky pro stavby a jejich vybavení. Výroba teracových schodů, dlažeb ( teracová , betonová, vymývaná, otryskáváná);. Výroba betonové a teracové dlažby a zahradní a parkové architektury. Konstrukce z profilu U 220.


Nášlapy teracové stupně. Dodávají se různé šířky a rozměry. Kotvení stupně z boční strany. Zábradlí z ploché ocele 40xs výplní tyč.


Problematika schodišť a rozměrů schodišťových stupňů je v České. Nosná vrstva teracové úpravy e plní mramorem, žulou, křemenem a jinými inertními. Povrchové opravy a úpravy schodišťových stupňů provádíme v několika . Hlavním výrobním sortimentem jsou teracové a betonové dlažby. K tomuto sortimentu hlavních výrobků dodáme dle požadavků zákazníka i další teracové prvky . Dodávka teracových L- stupňů na bytový dům do Brna. Segmentové schodiště s dřevěnými stupni a nerezovým zábradlím.


Ocelové schodiště, teracové stupně , skleněné zábradlí. O teracové dlažbě a dalších výrobcích společnosti TESO spol. Renovaci teracové dlažby moderního posluchárenského komplexu v areálu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky