čtvrtek 13. února 2020

Tkaná textilie agro

Tkaná mulčovací textilie je velice často využívána nejen drobnými živnostníky, ale také zemědělci a architekty, neboť zabraňuje prorůstání plevele, čímž výrazným . Používá se v zahradní a . Mulčovací zelená tkaná textilie v profi kvalitě. Tkaná textilie je speciální porézní tkanina, jenž vyniká vysokou pevností a životností. Nabízí využití při mulčování, k oddělení rostlin pěstovaných v. Pevná tkaná mulčovací agro textilie BRADAS s vysokou životností, odolná vůči UV záření je vyrobená z polypropylenu. Textilie zabraňuje prorůstání plevele a . Tkanina je odolná vůči UV záření, napadání plísněmi a bakteriemi.


Materiál: 1 polypropylen granulát (žádný recyklát) Proč. AGRO textilie tkaná černá mulčovací odolná proti UV záření. Kč 16Kč 13Kč 26Kč 16Kč 30Kč od 9Kč bez DPH.


Tkaná agro mulčovací textilie BRADAS je velmi pevná, trvanlivá a odolná vůči UV záření z odolného PP (polypropylenu). Díky svým vlastnostem může být tato . Rozložená na půdu zabraňuje prorůstání plevele, používá se také k balení kořenů . Základní životnost 3-let, plná kompostovatelnost, slouží jako biologické hnojivo,. Agro mulčovací, tkaná 1. Propouští vodu, vzduch, živiny, snižuje . Typ textilie : tkaná.


Balíková preprava GEIS ZADARMO pri objednávke nad 1EUR! Srovnejte si ceny z internetových obchodů, nakupte v tom nejlepším. Geotextilie je vyrobená z .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky