čtvrtek 27. února 2020

Separační pe folie

Separační pe folie

Pro těžké zatížení do betonu s . Pro individuální upevnění do betonu bez trhlin. Svorníkové a plášťové kotvy do betonu či kamene, kotvy pro efektivní a rychlé kotvení s. Looking for MaxxFast Natloukací kotva Ocel Pozinkované M? Přípustné zatížení platí pro jednu kotvu při nepopraskaném betonu (tlaková oblast),. BAZ H žárově pozinkováno. Výhody: Vhodné pro rychlou montáž do betonu a částečně do přírodního kamene.


Ocelové kotvy zajišťují obzvláště pevné zajištění požadované součásti na místě. Umisťují se do betonu , pórobetonu nebo různých druhů cihel. Kobet-12-ZnHladká ocelová kotva k použití do betonu pro kotvení plotových dílů. Technické informace: Pro průměr vrtáku: mm Min hl. NOVINKA: FAZ II - první svorníková kotva na světě s průměrem vrtání mm, která je.


NOVINKA: Díky proměnlivé kotevní hloubce u rozměrů M- Mje FAZ II. Certifikovaná kotva do betónu MTH. Zoradiť: Názov A-Z, Názov Z-A, Prednastavené, Ceny od najlacnejšieho, Ceny od . Je velmi vhodná pro kotvení do dutého zdiva.


Separační pe folie

Vytvrzená pryskyřice má šedou barvu (barva betonu ). Na přání může být OT1v bílé barvě bílé . Hilti Expanzní kotvy - HSA - Univerzální průvleková kotva pro beton bez trhlin ( uhlíková ocel). Systém HIGHBOND FHB II Nejsilnější kotva do betonu Celou internetovou prezentaci kotevního systému. Vhodná pro upevnění potrubí, montážních lišt, konzol apod.


Kotvení do podkladů z betonu , zdiva, kamene apod. Průměr závitové tyče. Demontuj šroub a podložku a následně vsuň plášť kotvy do otvoru a přitloukej. Součástí kotvy je svorník s maticí a. KKB - Zesílená kotva do betonu. Kombinované zlyhanie vytiahnutím a porušenie vytrhnutím kužeľa betónu.


Separační pe folie

Vytláčací lepiaci systém, dodatočne vlepená betonárska výztuž do jestvujúcej konštrukcie. Kotva MKT SZ-B 24x157mm M16. Jednokonusová kotva sloužící pro upevnění do betonu nebo kamene. Provedení ocelové, galvanicky pokovené.


Novinka: fischer Oceľová kotva FAZ II 6: Prvá oceľová kotva s priemerom vŕtaného. Your browser does not currently recognize any of the video formats available.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky