čtvrtek 27. února 2020

Satjam bond metalic

Satjam bond metalic

Vybírejte plechové střešní krytiny a příslušenství. Jste realizační nebo obchodní firma, která montuje střešní krytiny, okapy, trapézy, fasádní panely nebo jiné klempířské výrobky? Minimální sklon střechy ‎: ‎Minimální sklon 12°.


Satjam bond metalic

Využita může být při rekonstrukcích střech i na nových . Cenníková cena €. Zobraziť farebné varianty. Co myslíte, povedla se? Are you a sales company or a construction company which sells or installs roofing materials, eaves, facade panels or other sheetmetal. Klempířství Šmid Brno.


Využitá môže byť pri rekonštrukciách striech aj na . Pokrývačství, klempířství, tesařství. Strešnú krytinu Bond Metalic je možné použiť na rekonštrukcie striech, novostavby rodinných domov, . Protože má tato krytina malý formát šablon, hodí se nejen na jednoduché, . Cena za měrnou jednotku s dph 14KčKS. Celkový počet měrných jednotek1KS. Maloformátové krytiny Bond Metalic a Bond Exclusive jsou předurčeny pro složitější tvary střech, ale vyniknou i na jednoduchých střechách.


Satjam bond metalic

Velkoformátové krytiny . Predaj strešnej krytiny, tabuľové plechy a odkvapový systém. V ponuke tiež trapézové profily, príslušenstvo k plechovým strešným krytinám, strešné okná, . Základní údaje produktu. Technické parametry: Efektivní šířka: 9mm. Tloušťka plechu: mm. Satjam Bond Metalic polyester ostatní odstíny.


BOND METALIC Maloformátová plechová šablona pro pokrytí střešní plochy vycházející z podoby pálené střešní tašky charakteristická je svými.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky