středa 26. února 2020

Svetlovody velux

NOVĚ - NABÍZÍME KLASICKÉ, SPECIÁLNÍ A SVATEBNÍ DORTY. Uvedené ceny jsou vč. Název, Popis, Hmotnost, Množství, Cena.


Obložená mísa ŠVÉDSKÁ, velká, Svým obsahem bohatě obložená mísa, připravená . Průměr základny: cca cm. Obal: plastový podnos, krabice.

Este rico lomo mechado en salsa de tamarindo es perfecto para la cena de navidad o. Nejste na sladké a chcete tak trochu jiný dort? Vyzkoušejte ten SLANÝ. I na něm si výborně pochutnáte.


Je to skládaný dort z pečiva a . Slané dorty vyrábím nejčastěji z toustového chleba, dále pak z veky a chleba. Suroviny používám dle Vašeho přání (salámy, sýry, pomázanky, zeleninu). Dorty se skládají z toustových chlebu a pomazánek dle chuti a přání zákazníka tvar a.

Cena se odvíjí podle složení zboží a ceny při nákupu) . Sýrové, masové a slané dorty. Cena 28-Kč bez DPH je za kilo dortu. Lze vytvořit tvary dle přání zakazníků, vhodný jako dárek. Běžná s DPH: 69Kč.


Cukrárna Amarilis je zaměřena na cukrářskou výrobu, dorty na zakázku, dezerty a koláče. Ceník orientační: DORT HRANATÝ STŘEDNÍ (X cm) cena od 8Kč DORT HRANATÝ. Náš poslední výrobek - slaný dort jako cena do tomboly na zahrádkářský ples v Pístech.


Image may contain: food. Naše slané dorty jsou připravovány z kvalitních surovin a jsou vždy skvělým překvapením na Vašem stole nebo stole obdarovaného oslavence. Chlebový dort, menší,.


Popis: Ráda vyrobím slané dorty , cena za 1kg cca 590kč. Aspikový dort, větší,. Cena těchto dortů je stanovena dle použitých potravin, velikosti a náročnosti na vytvoření.


Fotogalerie: Slané dorty. Jednoduché dorty plné chuti pod kůrkou chleba, v listovém těstě, s náplněmi z masa a zeleniny. S láskou poctivě vyráběné exklusivní svatební dorty , narozeninové dorty či svatební výslužky a koláčky, sladké či slané minidezerty.

Rozvoz objednávek po celé . Cena bude vypočtena dle Vámi vybraných surovin. Svatební dort od nás bude přesně podle Vašich představ. Nabízíme i svatební dorty veganské, bezlepkové, bezlaktózové nebo slané svatební dorty.


Dobrý den, zhotovím slaný dort ze surovin dle Vašeho přání. Cena dle velikosti a použitých surovin.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky