pátek 14. února 2020

Šusťákovina nepromokavá

Šusťákovina nepromokavá

Moderní materiál pro všestranné použití. Buďte první, kdo ohodnotí tento produkt. V katalogu nemáme podrobnější informace o Šusťákovina nepromokavá modrá. Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu . Nabízím šusťákovinu s nepromokavou úpravou, neprofoukne a nepropouští vodu. Materiál je úplně hladký, na rubu má zátěr proti promočení.


Šusťákovina nepromokavá

ERNÁ BARVA Šusťák má jemné vroubkování do kostičky, do jisté míry je. METRÁŽ, nepromokavá šusťakovina s potěrem, BÍLÁ - metry. Zobrazit v plné velikosti. Milí zákazníci v těchto dnech náš e-shop funguje standardně, vaše objednávky odesíláme.


Nevíme však ovlivnit, zda kurýrní společnosti budou doručovat včas. Velmi kvalitní nepromokavá šusťákovina , hrubší, vhodná na pláštěnky i zateplené oblečky. Složení: 1 PES, zátěr PU. Momentálně není k dispozici. Here is a nice DIY sewing project to make a simple fabric handbag for summer.


Šusťákovina nepromokavá

With high fashion prices, it is a good idea to create your own wardrobe. Uvedená cena je za metrů. Polyester má velmi vysokou odolnost . Odolný proti profouknutí, rychleschnoucí. Nové tisky pláten tak budete mít ještě výhodněji :-) . Tento pin objevil(a) Lucie Zelená.


Nepromokavá , voděodolná tkanina s hydrofóbní úpravou. Lehký a pevný šusťák je nepromokavý díky polyuretanovému zátěru. Hodí se na sportovní a volnočasové oblečení, na blůzy. Poskytne sucho a vyniká.


Šusťákovina nepromokavá

EUR VELKOOBCHODNI CENA: 2. Je to velmi kvalitní hrubší nepromokavá a odolná šusťákovina s vyšší gramáží. I když je šusťák poměrně pevný, doporučuji do sedacího vaku ještě vnitřním . Uložiť na porovnanie. Objednávejte od cm.


Extrémně lehká a nepromokavá šusťákovina známá také jako ortalion. Kočárkovina, drahokam – Skladem. Jen tak nepromokne a hodí se nejen na .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky