středa 8. ledna 2020

Stínicí tkanina na plot š 150 cm

Kvalitní zastínění. Výška stínovky 1cm. Po okrajích tkaniny jsou vypletené pásky s oky, které slouží k snadnějšímu . Zahradní clona na plot účinně tlumí poryvy větru, omezuje sluneční záření a chrání vaše soukromí. Horní a spodní okraje mají oka pro upevnění tkaniny na plot. Oka jsou od sebe vzdáleny cm.


Jak přichytit stínící tkaninu na plot ? Přednosti stínící tkaniny PloteS K hlavním přednostem stínících sítí PloteS patří: vysoká. Na podlouhlých stranách jsou zesílené lemy se všitými oky pro montáž. Velmi odolná stínící síť na plot.


Montáž je možná jak na klasické pletivo, tak i na plotové panely a další různé druhy plotů. Materiál: Polyesterová tkanina. Drátěné a pletené pletivoZahradní ploty Příslušenství pro ploty a zídky Neprůhledné ploty. Krycí síť na terasy, zahrady, balkóny, ploty , rekreační oblasti, sport.


Stínící tkanina na plot š. Zastínění na plot se volí nejčastěji pomocí stínící tkaniny ( stínící sítě) nebo také jako tzv. Srovnejte si ceny z internetových obchodů, nakupte v tom . UV stabilizovaná již od od Kč. Zakryjte sousedův nepořádek na který se musíte každý den skrze váš plot dívat.


Vytvořte si na zahradě soukromí pomocí zelené stínící sítě. Kategorie, PLOTY A PLETIVA. Spony VR 1ks poplastované. Zevnitř ho většinou maskujeme výsadbou, ale i tak působí . Chrání Vaše soukromí má široké možnosti využití i ve . Postavte si plot z kvalitního pletiva a ještě ušetříte.


Folie proti prorůstání trávy POD- PLOT - balení.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky