pátek 29. listopadu 2019

Rovné a předsazené křídlo

Technické informace, Tepelná prostupnost. Plastová okna PREMIUM ve verzi klasik (s rovným křídlem ). Zaoblené předsazené křídlo nejen dobře vypadá, ale také brání zatékání při prudkých srážkách. Rám i křídlo jsou proto odolné vůči vlhkosti i prachu a mají bezešvé spoje, na. Většinou můžeme vybírat rovný hranatý, či předsazený oblý profil.


Kupříkladu u profilu Salamander AD můžeme mít předsazené křídlo síly až mm. Blue Evolution-německá dokonalost. BlueEvolution - německá dokonalost. Nejmodernější profil na trhu, charakteristický 6-ti komorový profil o . Profil Elegante s předsazeným křídlem. Prestige - rovné křídlo , předsazené křídlo hranaté.


Stavební hlouba rámu a křídla , 70mm. Zasklení - složení Ug, komor v rámu i křídle. Nabízíme předsazené i rovné křídlo. Zendow 5ti komorové s rovným křídlem.


Ohledně výztuže otevřené či uzavřené . Rovné nebo předsazené křídlo. DLOUHOLETÁ ŽIVOTNOST. Gealan 6-k rovné křídlo. K dispozici je barevná a povrchová úprava. Soubory ke stažení Leták ARCADE - rovné křídlo.


Křídla jsou dostupná ve dvou variantách a to rovné , nebo předsazené křídlo. Standartně jsou dodávány s dvojitým dorazovým těsněním, zajišťující výbornou . Tři různé varianty okenních křídel. Lze si vybrat profil vhodný pro stavební styl – klasický rovný , předsazený hranatý nebo zaoblený. Barevná škála - dekorů laminačních fólií. Velká konstrukční hloubka, šest profilových komor v rámu a křídle a tři kontinuální.


TECHNICKÉ ÚDAJE OKEN M-GLASS PLAST. Eforte s předsazeným křídlem. Počet komor křídla : 6. Těsnění: dorazové a . Příjemný design, k dispozici rovné i předsazené křídlo. Možnost montáže AluClip, rovné a předsazené křídlo.


Předsazené křídlo - stavební hloubka mm - okno Uw od 80 . VEKA Perfect s rovným křídlem Okna VEKA Perfect jsou velmi univerzální.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky