středa 20. listopadu 2019

Narážecí úchytkové profily

V ceně úchytky na míru je řez profilu na stupňů, odfrézování narážecího trnu v délce min. Ceny úchytek na kuchyňskou linku . Narážecí hrany a úchytkové profily. Nabízíme celou škálu narážecích a úchytkových profilů.


Jedná se o profily pro tloušťku materiálu 18mm. SALU dělící profil H. Uvedená cena je za ks. Skladem je pouze profil v délce 3m - stříbrný elox. Ostatní profily jsou na objednávku.


Termín dodání 7-dnů. Můžete si také nechat vyrobit narážecí profil na míru s tvarovým frézováním. Kvalitní lišta v originálním provedení pro naražení do vyfrézované drážky. Hliník, stříbrný elox. Nenalezeny žádné položky.


Narážecí úchytkové profily

Technická specifikace. Tento pin objevil(a) Jaruška Veverka. Objevujte (a ukládejte) své vlastní piny na Pinterestu. Pro akcentování podlahy, stropu nebo nábytku pomocí světla, nabízí Ostermann atraktivní vestavné a nástavné sady Sub Line a Eco Line. Profily v kombinaci s . Madla a úchytkové profily strana.


Kč S DPH 25Kč (bez DPH). Systém se skládá z nosného profilu , který se upevní ke zdi, a ze škály komponent umožňující. Vyrábíme také úchytkové lišty určené na horní, posuvná a dolní dvířka. MOŽNÁ KOMBINACE SE VŠEMI. Cena dle výběru možností Výběr možností.


Pro nový rok jsme naskladnili designový a praktický LED profil ODO 3. Zde se dozvíte více o dostupných . SOUČÁSTI SYSTÉMU: Obsahuje: 2x horní vozík a 2x dolní vozík. Naše nabídka obsahuje základních profilů různých. Want this in our kitchen in our soon to be new window. Perfect for storing all those rarely used huge kitchen items. CHYTKOVÉ LIŠTY NA DVÍŘKA.


Interior Design, Decorating . Hranové úchytky jsou vyrobeny z taženého hliníku a následně povrchově upraveny eloxováním (hliník) nebo imitace broušené nerezi (nerez). Matice narážecí Mx 9mm Zn.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky