středa 20. listopadu 2019

Ocelové distanční prvky uth

Dále si zde můžete vybrat betonové, ocelové nebo plastové distanční prvky o více druzích, rozměrech a tvarech. Ocelové distanční podložky - kolmé vyztužení - UTH. Vše pro pevnost a stabilitu vaší stavby.


Kvalita a přesnost za vynikající ceny! Ocelový distanční prvek pro horní výztuž – vymezuje vzdálenost mezi spodní a horní armaturou. Distanční lišty ocelové - distanční lišta UTH. Velké boční výřezy zajištují dobré zatečení betonu.


Vyznačuje se vysokou . Ocelová distanční podložka pro horní výztuž. Klasická, nejběžněji používaná, plastová distanční lišta pod výztuž. Pro orientaci, výška lišty je ono číslo za písmeny typu, tzn.


Mimořádná nabídka distančních prvků mezi spodní a horní armaturu do monolitických konstrukcí- výprodej . Jsme Vaše ocelová jistota už let. UTH 1je lišta vysoká. Prvky pro ukládku armatur železobetonových konstrukcí Plastové distanční. DISTANČNÍ OCELOVÉ PROFILY.


Kari sítě a distanční podložky. Prodej distančních prvků - skladové zásoby. Odporově svařovaná síť z ocelových vrypovaných drátů, stabilní prvek (základna široká cm).


Jako další věc bylo potřeba vyřešit distanční podložky pod roxory. Mosazné distanční podložky masivní. Po vyztužení může dojít k betonáži podkladního betonu.


Možnost zhotovení vrat, bran, zábradlí, montáž a výroba ocelových konstrukcí. Sháníte kvalitní železné distanční podložky ? Podívejte se na náš sortiment. Jedná se o distanční prvek , který zajišťuje rozteč mezi spodní a horní výztuží u stropních nebo základových desek.


Nabízíme široký výběr kvalitních distančních.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky