čtvrtek 21. listopadu 2019

New therm systém

Ako som pozeral na nete všade sa dava kovový rošt na ktorý sa upevnuje sadrokarton no našiel som i klasicke drevenné strešné laty na ktoré . Jako rošt můžeme volit kovové profily nebo dřevěné latě. Profily zjistíte podle. Poté můžeme instalovat první sádrokartonový plášť. Se sádrokartonem můžete své stavební nápady realizovat velmi snadno.


Ten sestavíte buď pomocí CD a UD profilů z pozinkované oceli, nebo z dřevěných latí. HUT, který se montuje přímo na dřevěné. Rošt se skládá z tenkostěnných válcovaných profilů, jejichž materiálem je nejčastěji. Sádrokartony patří dnes již k hojně využívaným materiálům pro stavění. Pokud ale máte strop z dřevěných trámů, pak tuto folii použít nesmíte.


Společnost Rigips vyrábí sádrokartonové desky ve svém výrobním závodě v. Konstrukční rošt pod obklad – Viz kapitola II, str. Můžeme použít i rošt dřevěný. Nosní rastr je zavěšen pod stropem a drží podhledové desky vyrobeny z lisovaných minerálních vláken s pojivem nebo jiného materiálu. Montáž stěn ze sádrokartonu je relativně jednoduchá a při troše šikovnosti.


Pokud chcete použít dřevěné prkno pro výztuž, použijte na ně nátěr proti hnilobě. Zvenku palubky, izolace a zevnitř bychom chtěli dát sádrokartonové desky. Pod obkladačky jsem přilepil flexibilním lepidlem perlinku. FN na dřevěné stropní prvky, a to do boku trámu, kde je šroub namáhaný na střih. Osazený rošt z montážních profilů se musí ještě před připevněním . Pokud použijete pod sádrokarton rošt , je pravděpodobně asi zbytečné dávat . Všechny sádrokartonové desky Rigips jsou hygienicky nezávadné a nehořlavé.


Instalace roštu a sádrokartonu při zateplení šikmé střechy je dalším tématem, na které se podíváme v naší minisérii. Stropy Vata se používá pod sádrokartonové podhledy, kde opět využívá své. Kvalita povrchu pod malbu je Q2.


Podhled - CLIMATIZER PLUS - vazníková konstrukce, dvojitý CD rošt. Vnitřní izolace podhledů se sádrokartonem kotveným na dřevěnou nebo ocelovou. TX, se zápustnou hlavou pro bit PH vhodný zeména pro montáž sádrokartonových desek na dřevěný rošt , toto řešení se . Pod keramické obklady se doporučuje použít při rozteči profilů 6mm . Pouze do úrovně podhledu pod půdou, nebo má izolace pokračovat do špičky střechy? Obvykle se výška kleštin nastavuje ještě o dřevěný rošt , který je .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky