pondělí 18. listopadu 2019

Posuvne dvere merkury

Vyberte si vaši oblíbenou barvu z velkého množství . Naší specialitou je míchání interiérových, fasádních a průmyslových barev na tónovacích automatech Dulux, HET , MISTRAL, Flügger a autolaků MOBIHEL. Primalex, Het či Mistral. Výsledky jsou ohromující: jestliže v původním programu Herbol – Color bylo pro produktů k dispozici celkem 4tisíc odstínů, tak nový. Váš dodavatel v sortimentu barvy, laky, malby a nátěry. Značková prodejna výrobků firmy Akzo Nobel Coatings CZ a české firmy HET.


Posuvne dvere merkury

Firma Barvy laky vznikla v r. HET Hetline OL 1kg ochranný lak disperzních barev. Zatímco ještě před lety táhla růst obratů společnosti HET v oblasti. Složité míchání barev na koleně je ale záležitostí pro zkušené malíře, . Prodejní sklad barev , laků, omítek a lazur. Vítejte ve světě barev. Malířská interiérová barva HET Klasik: vysoká bělost (MgO).


Nabízíme MÍCHÁNÍ BAREV na míchácích zařízeních značek Dulux Color System, Het Multimix, Rokospol. Rádi byste změnili barvy v interiéru nebo uvažujete o změně vzhledu Vaší fasády? Navštivte nás a využijte naši . HET a do pastelových odstínů . Neváhejte navštívit naše míchací centra a přesvědčit se o jejich kvalitě. Přehled míchacích center v celé ČR. Brno - JUBKolín - HET Liberec - HET Mladá Boleslav - . Husova 2- u nádraží ČD - 360° virtuální prohlídka prodejny - prodej a míchaní barev - interiérové a fasádní barvy HET - barvy COLORLAK - nářadí . Celkem nalezeno produktů.


Název, Cena – od nejlevnějších, Cena – od nejdražších. Nechejte si namíchat jakýkoliv odstín barev HET. Profesionální tónování a míchání barev HET je vám plně k dispozici v našich pobočkách v Kolíně, Klatovech, . Naše prodejna barev , tmelů, lepidel a jiných malířských potřeb se nachází v bráně Jeseníků Šumperku. Využíváme systémy Barvy a laky Hostivař, HET , Dulux a Caparol. Také nabízíme míchání autolaků Body a Valspar, včetně plnění sprejů.


Zapouštění, míchání barev na kostce ledu-lze umýt a vyzkoušet nové odstíny, i odtáváním zmizí původní barva,. Lze použít i jako olympijské kruhy při zimní . Odborný personál Vám ochotně poradí jak s výběrem barev, tak se správnou volbou malířských a lakýrnických potřeb. Míchaní barev na počkání. Rychnově nad Kněžnou, Dobrušce a Jaroměři nabízíme zákazníkům profesionální míchání barev univerzálním tónovacím systémem Multimix HET.


Prodej barev HET -KLASIK, celý sortiment firmy JUB (interiérové a fasádní barvy, omítky, tmely pro truhláře, barvy proti plísni).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky