čtvrtek 28. listopadu 2019

Reishi čaj

Reishi čaj

Ganoderma (Lesklokorka lesklá) působí příznivě na zlepšení funkcí klíčových . V překladu znamená „božská houba nesmrtelnosti“. Na každý pád je prášek z plodnice Lesklokorky . Snažno podižući imunitet organizma, uspešno se borila sa bolestima. Spoločnosť EUROPE MEDICAL SK Vám prináša čaj s výťažkom pravej, divoko rastúcej červenej ganodermy. Houba lesklokorka se v Číně . Vaše tělo zásobí vitaminy, minerály a dalšími . Momentálně nedostupné. RR čaj v tomto zložení je veľmi chutný,.


Reishi čaj

Tento nápoj je vďaka svojim. Vsebina: 1g, 2g, 1. Brezplačna dostava nad € 290. Pri težavah s spanjem, spijemo reishi čaj eno uro pred spanjem.


Ganoderma lucidum ne vsebuje sestavin živalskega izvora ter je pridelan brez uporabe kemičnih ali podobnih pripravkov. V celoti je izdelan v . Mal si z nej variť čaj alebo ju len tak jesť a zapíjať vodou. Reishi je v čínské medicíně . Veľké uplatnenie nachádza pri obnovovaní sily . Cudesna gljiva iz Azije. Koristi se u alternativnom pristupu tretiranja mnogih . Prirodni preparati na bazi gljive reishi ,u kombinaciji sa zelenim čajem, đumbirom, propolisom i šitake gljivom. Balení : sypaný čaj (ukázka balení).


Reishi čaj

Schválená zdravotní tvrzení dle platných nařízení EU Matcha - Zelený čaj ( Camellia sinensis, Čajovník čínský): normální činnost srdce, metabolismus. Bio reishi matcha čaj Zelený čaj - Výživové doplnky Matcha zelený čaj je zmes japonských čajov vyrábaná komplikovanou a prísne stráženou a dodržiavanou . Spletna lekarna Lekarna Brod. Nakup in dostava zdravil brez recepta, prehranskih dopolnil, medicinskih pripomočkov in kozmetike. Flavonoidy z rooibos pôsobia ako antioxidanty, majú protirakovinové účinky, proti srdcovo cievnym . NE PROPUSTITE: Beli VS zeleni čaj - koji je bolji za zdravlje?


ANI BIO REISHI ŽIHĽAVOVÝ ČAJ 35G. Sadržaj: 1g, 2g, 1. Besplatna dostava za narudžbe iznad 34Kn. Nápoj namiešaný v presnom pomere z výťažkov rastlín rooibos (Asphalathus Lineali) a reishi (Ganoderma Lucidus). Yokosuka, Yokota, Zama, Edgren CAJ - Duals, 0.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky