úterý 19. listopadu 2019

Natural 98 mapa

Natural 98 mapa

Skrýt Zakladní informace. Typ pivovaru: Minipivovar. Status pivovaru: Aktivní. Nabídka zboží a služeb.


Natural 98 mapa

Během zimního období a deštivých dnů máme k dispozici skvělou koňskou halu s geotextilií. Povrch je mnohem stálejší a. Zkušený sládek tam vaří . Motorest - Nové Ransko, Nové Ransko 20 Ždírec nad. Džekův Ranč je blízko ubytování. Obsluha (- výborné):. Otevřeno: dnes do 21:00 . Restaurace a pohostinství.


RESTAURACE, ZÁVODNÍ STRAVOVÁNÍ, MINIPIVOVAR, . Součástí zcela nově vybudovaného DŽEKOVA RANČE je penzion, stylová a klimatizovaná restaurace s masivním krbem, možností závodního . Stylová, klimatizovaná, (ne)kuřácká restaurace s bezbariérovým přístupem spatřila světlo světa ve stejném roce jako minipivovar. Celková její kapacita je v . Podnik funguje zhruba dva roky a nabízí vedle pohostinství i ubytování a . Provozujeme klimatizovanou restauraci s bezbariérovým přístupem. Kapacita restaurace je míst a dalších v prosklené, klimatizované venkovní terase s . Doubravou okres Havlíčkův Bro Kraj Vysočina. V letních měsících lze využít také letní terasy s kapacitou další 15ti míst. Mapové zobrazení ubytování.


Natural 98 mapa

Součástí nově vybudovaného DŽEKOVA RANČE je penzion, stylová a klimatizovaná restaurace s masivním krbem, . Kokolindo obedience cup I. DŽEKŮV RANČ spolek v likvidaci. Country, Czech Republic. Přejít na pivovar: vyberte pivovar. Nábřežní terasy, restaurace a penzion. Prakticky klasický ležák z minipivovaru, který ničím neurazí, ale ani nezaujme.


Stylová nekuřácká restaurace spatřila světlo světa. Prohlédněte si alba na téma – džekův ranč - ovečky. Získáte tak jedinečnou inspiraci ze. Cykloservis, prodejny, KOLA VašekSeverýn-Ždírec.


Natural 98 mapa

Vítejte na stránkách DŽEKOVA RANČE , které vznikli dne 11.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky