středa 13. listopadu 2019

Montáž nábytku práce

Vybírejte z inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den.


Najděte co potřebujete ve Vaší . Najdi si zaměstnáni a volná místa na vyhledávači práce Careerjet.

Nábytková firma, zabývající se rozmanitou zakázkovou výrobou, nabízí montáže nábytku jednotlivcům i celým partám. Fotovoltaické elektrárny. Truhlář - výroba a montáž nábytku. Montážní práce - inzerce. Volná pracovní místa MPSV, Pracovní pozice: Pracovník na montáž nábytku.


Pro pracovní pozici Pracovník na montáž nábytku nemáme aktuálně nabídky práce. Murárske práce ,sadrokarton, montaz nabytku ,plavajuce podlahy, tapety, maľovanie, fasády, altánky, pristresky kvalitne lacno prípade záujmu sprava. Ponukame montaz vnutornych dveri, nabytku ,kuchyn,pod.

Dobrý deň, hladam pomocníka . Na montážní službu poskytujeme dvouletou záruku na provedenou práci. Vše, co potřebujete, najdete. Provádím nábytkářské práce. Vyrobím skříňky,poličky,botníky,věšáky,kuchyňské linky,komody,psací stoly apod.


Nabízím profesionální,odbornou montáž i demontáž a kompletaci jakéhokoliv typu. Mimo klasického nábytku , montuji i kuchyňské linky včetně pracovních desek a. Pokud plánujete montáž nového nábytku nebo nové kuchyňské linky, obraťte se. Hledáme několik spolehlivých mužů na stěhování a montáž kancelářského nábytku. Místo práce : vždy v docházkové vzdálenosti od stanic metra.


Frézovaný spoj, 7Kč. Muž, který se živí vykonáváním drobných prací v domácnostech. Cena za hodinu práce je však pouze orientační, záleží na náročnosti práce a druhu montovaného nábytku. A právě na jejich montáž u našich koncových zákazníků hledáme posilu na pozici montér nábytku a kuchyní.


Smontujeme, nebo demontujeme veškerý nábytek , včetně nábytku s Ikei apod. Doprava po okolí Slavkova do km.

Vytvořeno službou Webnode. Jsme společnost zabívající se stěhování a montáží nábytku. Hledáme šikovného kolegu na montáže nábytku a kuchyní a to především IKEA.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky