středa 27. listopadu 2019

Nerezové roury ke kamnům

Nerezové kouřovody mnoha průměrů. Vyberte si ze široké nabídky v našem eshopu. Poradenství, rychlé doručení a kvalitní servis od nás je samozřejmostí.


T kusů, revizních dílů a jiných pro kotle, kamna , krby na pevná paliva. Kolena jsou vyráběna šikmým řezem z nerezové roury.

Komín nerezový TTDWP3DN 1mm kompletní komínová sestava pro přímé odkouření Top2. Ventilátor na krbová kamna čepelový - basic Top3. Roura rovná nerez 1m, pr.


Nabízí je v průměrech 10 121315182mm o síle mm. Síla materiálu mm NEREZOVÉ KOMÍNY DVOUPLAŠŤOVÉ 1. Jsou určena pro kotle,krby a kamna pro tuhá, plynná kapalná paliva. Vnitřní plašť pro nerezový dvouplášťový komín je vyroben ze žáruvzdorné nerezové oceli 1 .

Kamna a sporáky MBS na tuhá paliva jsou určeny k vytápění, ale také k vaření a. Nabízíme kouřovody o průměru od 1do 2mm, roury , žaluzie, kolena, komínové stříšky a přechodky. Komínová stříška Schiedel - nerez Ø 2mm. Dostupnost: skladem . Speciální nerezové odkouření pro peletová kamna k vnitřnímu použití, pro přetlakové zdroje tepla s nízkou teplotou spalin - prostup s rozetou mm.


Speciální izolované tříplášťové odkouření pro peletová kamna k vnitřnímu použití, pro přetlakové zdroje tepla s nízkou teplotou spalin - izolovaná roura. Jeremias Spojovací potrubí pro krbová kamna nabízíme v nejrůznějších provedeních. Dům a zahrada - Kourovod nerez bazar.


Důvod prodeje je změna na krbová kamn. Trubky černé kouřové se používají k realizaci propojení mezi spotřebičem a komínem. Jsou vyrobeny z černého plechu tl. CS- nerezová redukce pro komín o průměru 1mm - převlečná s těsněním.


Teplovzdušný výměník 150mm malý je nadstavbové řešení ke krbovým kamnům. Prodáváme kamna , krbová kamna , krby, krbové vložky, bio krby, sporáky, kouřovody, zahradní grily, příslušenství. Vyrábějí se pro krby, pece, krbová a kachlová kamna a kotle. Při uvážlivém používání však máte i se slabšími rourami zaručený bezpečný provoz .

Rovné trubky o průměru 2mm různých délek pro kouřovody z nerezové oceli. K prodloužení základního komínku slouží nerezová roura délky 5mm. Průměr odkouření: 12 mm . Cena krbu je platná pro provedení s nerezovou střechou a bez odkládací poličky.


Kouřová a odtahová nerezová roura.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky