středa 6. září 2017

Kompaktní desky

Hrany představují dokonalé zakončení dekorativních povrchů. Bezešvý nábytek nebo kontrastní nábytek lze vytvořit sladěním dekorativní . Díky své vysoké rezistenci vůči . Kompaktní laminát Pfleiderer je souhrou designové mnohotvárnosti a . Dle použití je dělíme na interiérové a exteriérové. Vyskoká stabilita kompaktních desek EGGER umožnuje přesné zpracování.

Velmi odolný materiál. Níže na obrázku je popsán skladový sortiment výrobce. Exteriérové použití: . Kompaktní desky se dělí podle použití na exteriérové a interiérové.


Ostatní varianty kompaktních desek na objednání. Vysokotlaký laminát nabízí nepřeberné množství variant barev, struktur, povrchů i individuální řešení - digitální tisk! Co je kompaktní deska (Compact)?


REVOLUCE v KUCHYNI - COMPACT mm. Až do poměrně nedávné doby jsme mohli sledovat snahu o co nejsilnější .

Desky mají hnědé jádro a požární odolnost B. Cena je uvedena za celou desku. Souhlasím se zpracováním osobních . Moderní pracovní deska je tenká a tvoří jednotnou plochu s dřezem a varnou deskou. Pro jejich výrobu se používá vrstvený papír impregnovaný pryskyřicemi . Vysokopevnostní oboustranně laminované desky s černým jádrem (včetně těžko hořlavých desek Pyroex) jsou odolné vůči vlhkosti a mechanickému opotřebení . Fundermax – dřevodekory – kompaktní desky.


Hlavní výhody kompaktního laminátu. Vysoká odolnost proti nárazům, oděru a poškrábání. Krátkodobá odolnost proti . Venkovní kompaktní desky FUNDERMAX EXTERIOR nachází největší uplatnění při obkládání venkovních fasád. Desek se využívá jak při rekonstrukcích a . Paleta barev a různých dekorů je jednou z hlavních předností kompaktních desek.


Povrchy jsou díky moderním technologiím . Dekory je možné si vybrat ze standardní kolekce MAX compact (vzorník k dispozici na showroomu). Zákazníkům řežeme desky od tl. Již dávno se používá ve.


Moderní vzhled tenké kuchyňské desky s ostrými rysi.

To je kompaktní deska. HPL – je kompaktní deska.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky