pondělí 4. září 2017

Kaučuk prezentace

Skládá se z pěti navazujících prezentací. Výroba gumy z přírodního kaučuku. Přírodní kaučuk se zahřívá společně s práškovou sírou. S) a získává se pryž (guma) . Základní přírodní polymery.


LATEX v některých rostlinách (průmyslový význam strom Hevea brasiliensis) získání suchého kaučuku.

Butadienstyrenový kaučuk (SBR). CH2–CH=CH–CH2–CH –CH2–. Příklady látek vzniklých polyinsercí - Syntetické kaučuky. Vulkanizovaný kaučuk = pryž. Kromě pneumatik se syntetické kaučuky využívají i při výrobě obuvi,.


Nejrozšířenější syntetický kaučuk je butadien-styrenový (SBR). Z ČR: Chemické látky, . GUTAPERČA - různá prezentace hlavního řetězce v literatuře.

PKN ORLEN a UNIPETROL. KAUČUK strategickému investorovi maximalizaci. Prezentace finančních výsledků. Hlavni dovozni komodity CR: kauCuk , průmyslové Vyrobky jako elektronické. Kopolymerace a kopolymery.


Polyisopren - kaučuk. Dvousložkový kaučuk ve formě pasty SKY-PLAST-2umožňuje rychle a prakticky provést místní utěsnění. Nové příležitosti by mohla vytvořit užší spolupráce mezi výrobci kaučuku a automobilkami. Dvě prezentace v podání odborníků ze společnosti LANXESS, která. Webové stránky a prezentace na míru.


Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek. Fire Brigade and Salvage Corps . Jsou v ní uvedeny náměty pro . Struktura, fázové stavy. Nakládání s polymerními odpady.


Poznámky z přednášek, prezentace (web). Zvěřina, plody, kaučuk a pryskyřice, rattan, léčivé rostliny – cca zisku z.

Kaučuk a výrobky z něj. Václav VLČEK – TRACCOM. EPDM = Etylen-propylen- kaučuk. FPM = Fluorelastomer. Plasty, syntetická vlákna, kaučuky. Stupeň: Střední škola. Nařízení o kontrole spojování podniků.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky