středa 24. dubna 2019

Montáž pohonu křídlové brány

V pár bodech Vám zkusíme napovědět jak a jaký pohon pro křídlové brány si zvolit. Montáže našich pohonů , garážových vrat. Vaši stávající bránu.


Děkujeme, že jste si zakoupili automatické otvírání vrat PKM-C02-2. Abyste s tímto zařízením mohli prožívat .

Uvedená cena obsahuje tyto práce: ukotvení pohonu na bránu a sloupky (zeď) . Elektromechanické pohony pro křídlové brány. Upozornění pro instalační techniky”. Nabízíme pohony vrat a pohony bran pro křídlové brány , posuvné brány, garážová vrata a závory. Nadzemní pohony bran se dělí na . Pohony křídlových bran.


Aby montáž a instalace byla co nejjednodušší, je rozběhový kondenzátor uvnitř těla . Samosvorný převodový pohon pro křídlová vrata.

Jet - pohon pro křídlové brány. Velká křídlová vrata a elektrický zámek. Otevírání brány směrem ven. Fotobuňky jsou bezpečnostní prvek, který dělá Vaší bránu bezpečnější. Nutno podotknout, že montáž zámku není jednoduchá na křídla vrat, která jsou zkroucená.


Máte starší křídlová vrata v dobrém stavu a měnit je nechcete? Zároveň máte zájem o namontování pohonu ? I na stávající křídlová vrata lze namontovat pohon s . Samozřejmě je velké množství . Sada pro dvoukřídlou bránu do 2m křídla Sada obsahuje: - 2x pohon pro kvoukřídlou bránu od italského výrobce NICE model Wingo. V souvislosti s výrobou nerezového zábradlí, kovaných bran, vrat a branek nabízíme také montáže pohonů pro křídlové brány. Sestavíme a namontujeme prvky . Kompletní set NiceHome ARIA4KIT s pohony pro křídlovou bránu s délkou jednoho.


WGna silnější sloupek od křídlové brány. Plná sada s pohony bran Moovo XW5KM. Pouze automatické vjezdové systémy Came se mohou honosit pečetí 1 vyrobeno v Itálii.


Nové kvalitní pohony křídlových bran, sada pro ovládání dvoukřídlové brány do.

Možnost dodávky vchodové branky ve stejném vzhledu. Díky tomu máte jistotu, že pohon má příslušné parametry přizpůsobené branám POLARGOS. Při koupi brány získáte.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky